Barak Bahar stigao na Marakanu, dočekalo ga „iznenađenje“

Novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar, tokom prethodne večeri stigao je u Beograd, a odmah po dolasku posetio je stadion „Rajko Mitić“, nezvanično saznaje Telegraf.

Bahar je u Beograd doputovao sa svojim stručnim štabom, koji čine Gaj Carfati, Gaj Vajsinger, Adam David i Dani Inbar. Oni su po dolasku posetili popularnu Marakanu, gde su osim „upoznavanja“ novog radnog mesta prošli i slikanje za zvaničnu promociju.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, prisutan je bio i doskorašnji trener kluba iz Ljutice Bogdana, Miloš Milojević, koji je upoznao naslednika i „predao mu komandnu palicu“. Ipak, treba istaći da je Milojeviću preostala još jedna utakmica na klupi novog-starog šampiona Srbije, protiv Novog Pazara, u nedelju 28. maja od 19.00.

Sam meč nema poseban rezultatski značaj, ali za crveno-bele je itekako značajan, s obzirom na to da će proslaviti novu duplu krunu i titulu šampiona države.

Iz Ljutice Bogdana su najavili i veliku koreografiju sa barjacima, a Delije su izdale i saopštenje u kojem su naglasili zašto je bitno doći ranije na stadion, te nema sumnje da će novi trener crveno-belih itekako imati šta da vidi prvih dana na stadionu „Rajko Mitić“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare