UŽIVO, PARTIZAN – VOŽDOVAC: Ovo je trebalo crno-belima MNOGO RANIJE! Parni valjak melje na oproštaju od tmurne sezone 

Fudbaleri Partizana protiv Voždovca od igraju utakmicu poslednjeg koga Super lige Srbije.

Tok meča možete da pratite uživo na Kurir sportu.

Partizan – Voždovac 2:0

Prvo poluvreme:

45. minut – Kraj poluvremena

44. minut – Stativa!

Rikardo Gomeš je imao novu šansu, ali okvir gola sprečio je njegov pogodak.

Ubrzo nakon toga imao je centarfor crno-belih još jednu veliku priliku. Obišao je Krunića nakon dodavanja Natha, ali je loptu posalo visoko pored gola.

35. minut – GOOOL!

Menig je povisio prednost Partizana.

33. minut – Sada već možemo da kažemo da se ređaju dobre situacije pred golom Voždovca. Razigrao se Partizan, pre svega Dijabate, koji je još jednom pravio probleme odbrani rivala.

Krunić je i ovaj put uspeo da spreči pogodak.

28. minut – Bomba Uroševića iz velike udaljenosti… Krunić je krajnjim naporom loptu prosledio u korner.

27. minut – Velika šansa za Dijabatea.

Mogao je brzo da dođe i do drugog gola na utakmici, ali je loptu udarcem glavom poslao pored gola, nakon centaršuta Meniga.

25. minut – GOOOL!

Dijabate je strelac vodećeg gola Partizana. Fantastično se snašao brzonogi fudbaler crno-belih, prevario je nekoliko gostujućih fudbalera i potom loptu, snažnim i preciznim udarcem, poslao u gol rivala.

23. minut – Prva šansa na utakmici. Rikardo je dugo „vukao loptu“, došao je do kaznenog prostora Voždovca, driblingom pronašao prostor za udarac, nakon kojeg je lopta završila u korneru.

12. minut – Odgovor gostiju u vidu čuvanja lopte u posedu. Kao da se crno-beli bore sa terenom teškim od velike količine padavina.

7. minut – Dobar star Partizana koji u potpunosti drži pod kontrolom situaciju na terenu. Natho je imao priliku da iz slobodnog udarca zapreti, ali je loptom pogodio živi zid.

1. minut – Počela je utakmica u Humskoj.

SASTAVI:

Partizan: Popović – Filipović, Vujačić, Ilić, Urošević – Natho, Kolorado – Dijabate, Pantić, Menig – Gomeš. Trener: Igor Duljaj.

Voždovac: Krunić – Đorđević, Zečević, Damjanović, Đuričić – Ivezić, Nešković, Jović, Lazarević – Stoisavljević, Burmaz. Trener: Nikola Puača.

Uoči meča:

Crno-beli će bez obzira na ishod utakmice završiti sezonu na četvrtom mestu, dok su „zmajevi“ vezani za sedmo mesto.

Nakon katasrtofalnih rezultata koji su Partizan doveli do ovakve situacije, ekipa Igora Duljaja je u samoj završnici došla do znatno stabilnijih rezultata.

Partizan je odigrao nerešeno večiti derbi protiv Crvene zvezde, zatim vezao pobede protiv TSC-a, Novog Pazara i kragujevačkog Radničkog i osvojio bod na gostovanju Vojvodini.

Duljaj i njegov tim žele da pobedom završe ovu izuzetno tešku sezonu.

„Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru“, rekao je trener crno-belih.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare