PAS LUTALICA KRVNIČKI IZUJEDAO DEVOJKU SA INVALIDITETOM! Drama u Priboju potresla građane!

Marija Drobnjaković iz Priboja je devojka sa invaliditetom kojoj se obična šetnja gradom pretvorila u ružan san koji nikad neće zaboraviti. Dok se šetala gradskim ulicama iznenada je ispred nje izleteo pas lutalica i ujeo je za nogu.

Marija se otežano kreće i nakon ujeda doživela je ogroman stres, jer je strahovala da će je pas obori na zemlju i još više povredi. Na svu sreću, prolaznici su joj odmah pritrčali u pomoć.

– Nije problem taj jedan ujed. Ali, preživela sam ogroman stres i uplašila se za svoj život. Ja se otežano krećem, ne mogu da potrčim niti da se odbranim. Uplašila sam se da me ne obori, da ne pvredim glavu i celu me izujeda. Nakon svega, više ne smem normalno da izađem iz kuće. Okrećem se sve vreme, mislim da će me ponovo napasti razjareni pas. Zbog straha sve slabije izlazim kuće, ne idem na treninge koji mi pomažu da ostanem pokretna – kaže Marija.

Problem sa psima lutalicama građani Priboja imaju već duže vreme. Kreću se u čoporima, a u potrazi za hranom sve češće napadaju ljude. 

– Napad na mene desio se u popodnevim satima, kad sam bila kod lekara rekli su mi da sam već treća kojoj se to desilo. Mojoj drugarici se isto desilo pre nekoliko večeri, a kada je ona došla kod lekara rekli su joj da je jedanaesta to veče. Problem je zaista ogroman, zamislite šta bi bilo da ujede neko dete. Došlo je do toga da niko od nas normalno ne može da izađe iz kuće – kaže ova Pribojka.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare