UŽIVO SKUP „SRBIJA NADE“ UJEDINIO ZEMLJU: Građani iz svih krajeva države pristižu u Beograd da podrže predsednika Vučića (FOTO)

* Skup ujedinio žitavu zemlju, više hiljada građana na platou ispred Narodne skupštine

Više hiljada građana iz gotovo svih delova Srbije došli su danas u Beograd kako bi pružili podršku predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću i skupu „Srbija nade“ koji je zakazan za 19 časova ispred Republičke skupštine u prestonici.

16.00 – Ministar Siniša Mali stigao na skup „Srbija nade“

– Uvek uz našeg predsednika Aleksandra Vučića! Krećemo na najveći skup u istoriji Srbije, skup svih dobrih ljudi, skup nade, koji će pokazati koliko je velika i pristojna naša Srbija – poručio je Mali.

15.00 – Građani se masovno okupljaju kako bi pružili podršku

Tokom ranih prepodnevnih sati u prestonicu su počeli da pristižu građani iz Novog Sada, Niša, Paraćina, Prijepolja, Pančeva, Vranja, Kragujevca, Opova, Aleksinca, Novog Bečeja…

– Idemo da damo podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću – poručila je jedna Vranjanka tokom puta za Beograd.

Ispred platoa Narodne skuštine čuje se masovno uzvikivanje građana „živela Srbija“, a ljudi sa sobom nose transparente sa raznim obeležjima Srbije.

– Došli smo da podržimo predsednika, da se ne razdvajamo, ovde sam već sat vremena i spremna sam da stojim do večeras koliko god treba, samo da pokažemo koliko smo brojni. Da podržimo državu Srbiju protiv nasilja, zemlju kojoj su naša deca zaštićena, u kojoj se štite moralne vrednosti građana i gde se svi držimo zajedno.

Veće grupe građana u Beograd su stigle i prethodne večeri, poput oko 600 rudara i radnika Kombinata „Trepča“ koji su u četvrtak uveče krenuli put glavnog grada Srbije kako bi prisustvovali velikom skupu „Srbija nade“. Oni su razvili i svoje zastave, a u autobusima se orilo „Srbija, Srbija“!


Isto veče i više od 100 autobusa i 200 automobila stiglo je u Beograd sa Kosova i Metohije, ali i iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore ali i iz Mađarske.

UDARNA VEST.rs




Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare