PRVE SLIKE UHAPŠENOG POLICAJCA UBICE IZ PRIBOJA! Pobegao u Bosnu, lociran u Trebinju (FOTO)

Policajac I.A. (28) iz Priboja uhapšen je danas u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnju kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Policajac, Priboj
foto: MUP Srbije

I. A. (28) iz Priboja je policijski službenik Policijske uprave za grad Beograd, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Policijski službenici su danas u Trebinju locirali i uhapsili I. A, koji se sumnjiči da je, u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavo m o šank.

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Inače, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je pritvor za tri osobe iz Priboja za koje se sumnja da su I.A. pomogli da pobegne u Bosnu i Hercegovinu.

Pritvor je određen pripadnici granične policije, devojci osumnjičenog, kao i njegovom rođaku i ocu, koji je policajac u penziji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare