ODMAH SMO SE ZALJUBILI I JEDNO I DRUGO! Anabela otkrila kako je izgledao početak ljubavi sa Gagijem: 24 sata smo pravili koreografije!

Iako mnogi pevači maštaju o velikim poduhvatima, Anabela se uvek držala sredine koja je ispunjava.

Anabela Atijas, pevačica

– Nema ništa što nisam ostvarila. Osetila sam sve što je trebalo da osetim. Nisam nikada imala prevelike ambicije, uvek sam volela zlatnu sredinu i tu opstajem već 30 godina i što se mene tiče čaša je puna – iskrena je Anabela.

Njen život osim sjajne karijere obeležila je ljubav sa Gagijem Đoganijem koju su mnogi opisivali kao filmsku, a i sama Anabela se svoje ljubavi na prvi pogled seća i danas.

Anabela Atijas, pevačica

– Da budem iskrena odmah se to desilo među nama, ta moja harizma, da ne budem skromna, uticala je na to da se on odmah okrene za mnom i da nađe snage da mi priđe. Odmah mi je predložio da izađemo na piće, odmah smo bili zaljubljeni i jedno i drugo – otkrila je pevačica, kojoj je bivši suprug bio svetla tačka u životu kao devojci koja je okušala sreću u velikom gradu:

Gagi Đogani, denser

 Konačno se pojavio neko ko nije imao veze sa ratom i izbeglicama, samo smo pričali o muzici i stranim izvođačima. 24 sata smo pravili koreografije, to nas je pokretalo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare