NUĆI PREKINUO INTERVJU ZBOG PITANJA O PROMOCIJI NASILJA! Pevaču nije bilo dobro kad su novinari tražili odgovor na osetljivu temu

Srpski treper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, na promociji novog albuma „Plava krv“, okupio je zvezde domaće muzičke scene.

Pre nego šro se obratio novinarima dobio je skupoceni poklon, a reč je o unikatnoj ogrlici s dijamantima. U album je uložio više stotina hiljada evra, a da li bi za neki iznos skinuo masku?

– Ni za kakvu lovu ne bih skinuo masku jer volim svoju privatnost. Svi volimo novac, a ja svoju privatnost i da sednim s prijateljima i da ljudi ne znaju da sam to ja – kaže Devito.

Na novom albumu snimio je duete s Vojažem i Nućijem, koji su bili gosti na njegovoj promociji. Tom prilikom otkrili su da li je istina da su se posvađali u jednom butiku.

– Stiže vest da smo se umalo potukli. Nismo u životu bili u butiku u Nemačkoj, bar da je neka pijaca. Još pišu o detaljima, da smo povčačili zavese. Nemam komentar – rekli su.

Dotakli su se i optužbi da promovišu nasilje u osetljivom trenutku za našu zemlju.

– To su stari snimci koji su zloupotrebljeni – dodaju, da bi Nući prekinuo intervju na pitanje za komentar o plastičnom pištolju u rukama Breskvice.

Među gostima su bili Nikolija i Relja, koji su takođe učestvovali u snimanju albuma, a Nikolija je tom prilikom rekla i da je zdravstveno stanje njene majke Vesne Zmijanac odlično i da će se za dve nedelje pojaviti u javnosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare