Vučić: Trudićemo se da nađemo najbolje rešenje za decu iz Ribnikara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je, tokom današnjeg obilaska teško povređenih u masakru u OŠ Vladislav Ribnikar, razgovarao sa lekarima koji brinu o njihovom zdravstvenom stanju.

„Video sam povređene, svi su iz škole i mladića iz Malog Orašja. Devojčice su, iako teško povređene bile veoma raspoložene i baš sam zadovoljan što sam mogao da ih vidim u tom stanju. Nastavnica je teško pogođena, to je jedna divna žena. Nadam se da će moći da preboli sve ovo, pošto će povrede prevazići. Baš je u šoku“, rekao je predsednik za RTV Pink.

On je rekao da je ranjeni iz Malog Orašja bolje, ali da lekari još ne smeju da kažu ništa.

Predsednik je rekao da je razgovarao sa roditeljima devojčice koja je preminula u bolnici od povreda koje je zadobila u pucnjavi u školi Vladislav Ribnikar.

On je rekao i da je dobio pismo grupe roditelja.

„Dobio sam pismo od grupe roditelja, i sutra i prekosutra ću se baviti time. Uvek postoje različita mišljenja. Meni je blisko to što su napisali“, rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da će se naći najbolje rešenje za decu iz Ribnikara.

„Uvek će neko biti nezadovoljano. Važno je čuti glas roditelja i glas onih koji će voditi računa o budućnosti te dece. Oni moraju da što lakše da prođu kroz ovaj užasan period i da nastave sa svojim školovanjem i obrazovanjem, da li sada ili od 1. septembra, to je već drugo pitanje“, rekao je Vučić i dodao da misli da se ne gubi time što neće ići tri ili četiri nedelje.

„Može i onlajn da se ide, kao u vreme korone“, rekao je predsednik.

Uskoro opširnije…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare