PANATINAIKOS ILI PARTIZAN? Kevin Panter PRELOMIO!

Košarkaši Partizana imali su veoma zapažene nastupe u Evroligi, a najveću pažnju igrama skrenuo je Kevin Panter.

Nedavno se pojavila informacija da je za kapitena crno-belih interesovanje pokazao Panatinaikos, kao i da je gigant iz Atine spreman da plati 5.000.000 evra.

Prema pisanjima grčkih medija, Kevin Panter je svojim agentima (takođe Grcima) predočio kategorički da ga pregovori sa „zelenima“ ne interesuju, prenosi Republika.

Amerikanca u ovom trenutnu zanima samo Partizan i završnica sezone u AdmiralBet ABA ligi, kao i da ne želi da pregovara ni sa kim dok se tekuća sezona ne okonča.

Košarkaši Partizana, podsetimo, u nedelju (19.30) igraju prvi meč polufinala regionalnog takmičenja u Areni, dok je druga utakmica na programu dva dana kasnije od 18.30 u ljubljanskoj dvorani Stožice.

Kevin Panter je 2021. sa prvim julskim danima, stigao u Humsku iz Olimpije Milano, kada je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Sa Italijanima je igrao fajnal-for Evrolige, kada je zauzeo treće mesto, dok je ove sezone sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio „parni valjak“ u epskim mečevima sa Real Madridom, kasnijim osvajačem najelitnijeg klupskog takmičenja.

Madriđani su pobedama nad Barselonom, a potom i u finalu protiv grčkog Olimpijakosa, stigli do 11. titule na Starom kontinentu, po čemu su apsolutni rekorderi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare