EVO ZAŠTO JE 6 GODINA MLAĐI JEVREM OTKINUO NA DANIJELU Dimitrovska grmi u uskoj haljini, a DEKOLTE u prvom planu! NEMA JOJ RAVNE

Danijela Dimitrovska izgleda kao srećna i zaljubljena žena, a da joj ruže u ljubavi cvetaju svedoči saznanje da je u vezi sa šest godina mlađim bivšim fudbaleromJevremom Kosnićem.

Danijela se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde je obukla haljinu srpske kreatorke i raspametila sve prisutne. Bela toaleta sa prorezima na grudima i dužinom cele haljine otkriva njeno zanosno telo.

Njeni pratioci su joj poručili da ovako izgleda prava, prirodna lepotica te da nije čudo što je mlađani Jevrem otkinuo za njom.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska)

– Jevrem je dobar i miran momak. Njega javni život ne zanima preterano. Izuzetno je vezan za svoju porodicu. Njegova sestra je zajedno s nekim zajedničkim prijateljima i bila ta koja je kumovala njegovom upoznavanju s Dimitrovskom. Porodica mu živi na Senjaku i baš su imućni. Otac mu je poznati biznismen, gradi zgrade, a i on se posvetio biznisu po uzoru na oca. Dugo je bio u vezi s jednom devojkom, a raskinuli su pre njegovog upoznavanja s Danijelom. Dimitrovska je tada još uvek bila uzrujana i potresena zbog razvoda sa Ognjenom, pa su imali dosta zajedničkih tema. Upravo zahvaljujući razgovorima s njim, Danijela je sve brzo prebrodila i nastavila dalje posle teškog perioda – ispričao je naš izvor ranije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare