STARIJI PUCAO SEBI U GLAVU, MLAĐEG POKOSIO RAK! Stravične sudbine sinova Tine Tarner! 

Smrt mlađeg sina legendarne pevačice poslednja je tragedija koju je doživela, svega nekoliko meseci pre nego što je i sama preminula.

Tina Tarner, nekrunisana kraljica rokenrola, preminula je danas u 83. godini u svom domu u Švajcarskoj, gde je godinama živela.

Pevačicin život nikada nije bio lak, a svakako jedni od najvećih udaraca bili su gubici dvojice sinova.

Naime, mlađi sin, Roni, preminuo je pre samo pet meseci. On je pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, a u trenutku smrti imao je 62. godine. Pevačica se tada oglasila na svom nalogu na Instagramu, gde se javno oprostila od sina.

– Roni, napustio si svet previše rano. U tuzi sklapam oči i mislim na tebe, moj voljeni sine – napisala je pevačica tada. 

Kako se kasnije saznalo, Roni je preminuo nakon borbe sa rakom debelog creva i takozvane opstrukcije arterija, što je objasnio patolog, piše Kurir.

Tarnerova je imala dvoje biološke dece – Ronija i Krega koje je dobila u braku sa pokojnim suprugom, heroinskim zavisnikom i nasilnikom, Ajkom Tarnerom.

Naime, pre četiri godine, stariji sin rok zvezde Kreg, ubio se u svojoj kući u 59. godini. On je tada proglašen mrtvim na licu mesta od samonanete rane iz vatrenog oružja, što je pevačicu, kako je tada rekla, „slomilo na komade“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare