OGLASILA SE PORODICA JUTJUBERA MIRKA RAŠIĆA: Evo šta su rekli povodom spekulacija i povrede glave

Jutjuber i mehaničar Mirko Rašić nađen je juče mrtav u hali u Surčinu, a na mrežama su odmah počele spekulacije o razlozima njegove smrti.

Naime, njegovi najbliži oglasili su se sada zvaničnim saopštenjem i istakli da povreda glave, koja je vidljiva na snimku o kom se priča, datira još od ranije.

Ono što je takođe izazvalo komentare je deo u kom Mirko Rašić spominje pozajmljivanje novca, dugove i vraćanje dugova, a osvrnuli su se i na to.

„Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usled sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju“, stoji u zvaničnom saopštenju, prenosi Kurir.

Poznati jutjuber i auto-mehaničar Mirko Rašić nađen je mrtav juče u Surčinu u jednoj hali. Telo Mirka Rašića je pronašao njegov kolega, s kojim je navodno trebalo da se vidi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare