LUK BLEK SNIMA DUET SA SVETSKOM ZVEZDOM! Naš evrovizijski predstavnik odleteo u London gde uveliko pregovara sa njenim saradnicima 

Luk je prethodna dva meseca bio zauzet oko Evrovizije, na kojoj je u finalu zauzeo 24. mesto, a sada se vratio u Englesku kako bi nastavio sa pregovorima oko dueta sa poznatom pevačicom.

Luk Blek i Lana del Rej snimaju duet, ekskluzivno saznaje Informer! Pop pevač koji je ove godine predstavljao Srbiju na Evroviziji u Liverpulu uveliko pregovara sa timom američke pevačice o njihovoj zajedničkoj saradnji. 

– Sve je počelo pre nekoliko meseci kada se Luk, koji živi i radi u Londonu, zaposlio u izdavačkoj kući „Juniverzal“. Tamo je upoznao mnoge značajne ljude iz muzičke industrije, među kojima i jedan deo Laninog producentskog tima. Oni su se zainteresovali za Lukovu muziku jer im se veoma dopala. Među prvima su čuli i videli nastup za pesmu „Samo mi se spava“, kojom su se oduševili! Tada su došli na ideju da naprave saradnju između američke zvezde i našeg pevača – priča izvor blizak Luku i dodaje da je Luk umalo „pao sa stolice“ kada je to čuo:

– Kada je čuo predlog, bio je na ivici da zaplače! Nije mogao da veruje da mu se snovi ostvaruju. Od početka prati Laninu karijeru, ona mu je poslužila kao inspiracija za mnoge pesme. Sa zadovoljstvom je prihvatio ponudu o saradnji. Producenti su mu rekli da Lana voli mlade pevače i da je trenutno u potrazi za nekim iz Evrope sa kim bi snimila duet.

Luk je prethodna dva meseca bio zauzet oko Evrovizije, na kojoj je u finalu zauzeo 24. mesto, a sada se vratio u Englesku kako bi nastavio sa pregovorima oko dueta sa pevačicom. 

– On se prekjuče vratio u London zbog posla u izdavačkoj kući u kojoj je zaposlen, ali i zbog saradnje oko dueta sa Lanom del Rej, koja je oduševljena Lukinim nastupom na Evroviziji. Pevač će u narednom periodu imati organizovan video-intervju s njom kako bi se bolje upoznali dok se jednog dana i uživo ne sretnu – priča naš izvor. 

Pop pevač je potvrdio da je ostvario kontakt sa svetskom zvezdom i nada se da će ostvariti saradnju.

– Ne smem mnogo da otkrivam zbog rigoroznih ugovora, ali mogu da kažem da bih voleo da snimim duet sa Lanom. Sve je moguće! Nas dvoje se žanrovski veoma poklapamo, ali i glasovno. Ne vičem na sceni dok pevam, kao ni ona. Način na koji pevam je falset i mislim da bismo se odlično uklopili– kaže Luk za Informer.

Lana del Rej je svetsku slavu stekla 2012. godine albumom „Born to die“. Nakon toga je samo ređala hitove. U Americi važi za jednu od najtalentovanijih pevačica, a unela je potpuno novi žanr i način pevanja na svetskoj muzičkoj sceni. Nominovana je za Zlatni globus i šest puta za Gremi nagradu.

Zbog Lanine pesme
angažovali ga Kanađani

 

Luk Blek je na Jutjubu objavio „kaver“ Lanine pesme „Salvatore“, zahvaljujući kojoj je dobio ponudu da radi muziku za jedan kanadski film.
– Producenti nezavisnog filma su se oduševili mojim glasom i pozvali su me. Rekli su: „Želimo tvoj vokal u filmu“ i tako je došlo do saradnje. Uveliko radim na tome. Na osnovnim studijama muzike u Londonu imao sam i predmet Filmska muzika i znam kako se to radi. Verujem da ću se dobro snaći – kaže Luk.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare