KAKO PARTIZAN S OVIM DA SE IZBORI?! Panatinaikos nudi Panteru BOGATSTVO za dve sezone! Nestvarna suma novca za kapitena crno-belih 

Partizan će teško zadržati kapitena Kevina Pantera, kome po završetku sezone ističe ugovor sa crno-belima.

Amerikancu se i te kako isplatilo igranje za Željka Obradovića, ne samo da je u Partizanu imao solidan ugovor (1.200.000 evra po sezoni), već je svoju cenu duplirao! Tako bar tvrde mediji u Grčkoj, odnosno portal „Ejpeks sport“, koji saznaje da Panatinaikos Panteru nudi pravo bogatstvo – 5.000.000 evra za dvogodišnju vernost.

U pitanju je prava „nepristojna ponuda“, koju će, pod uslovom da PAO zaista želi da potroši toliki novac, teško odbiti.

Gazdi „zelenih“, kontroverznom Dimitrosu Janakopulosu, izgleda je dosta blamiranja u Evroligi, pa je rešio da napravi tim koji će konkurisati za fajnal for, pa i tutulu u Evroligi.

Počeo je od trenera Ergina Atamana, a ovaj je, izgleda, rešio da problem beka reši u Beogradu. Pominjali su se Fakundo Kampaco i Luka Vildoza, a najnovija informacija glasi, da je Turčin zapravo „zapeo“ da dovede Kevina Pantera.

Kapiten crno-belih ima 29 godina i svakako želi da naplati dobre partije iz ove sezone, san mu je da ode u NBA, a to jedino može da pokvari evropski nastavak karijere. Partizan bi možda svom beku šuteru mogao da poveća platu, ali teško je verovati da baš mogu da izdvoje novac koji nudi grčki velikan.

Podsetimo, Kevin Panter je već igrao u Grckoj, kratko je nosio dres Olimpijakosa pre dolaska u Crvenu zvezdu.

Kevin Panter u Evroligi:

Poeni: 16.1

Skokovi: 2,1

Asistencije: 2,5

Dva poena: 49,1%

Tri poena: 44.3%

Sl. bacanja: 91,7%

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare