EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN MIRKO RAŠIĆ: Ispraćaj na večni počinak najavljen uz turiranje motora kao znak POSLEDNJEG POZDRAVA

Poznati srpski jutjuber i najpopularniji automehaničar iz Beograda Mirko Rašić(33), koji je pronađen mrtav juče u Surčinu, biće sahranjen u petak 26. maja na groblju Orlovača u Beogradu.

Ovo je objavljeno na Instagram stranici Neovlašćeni serviser koju je Mirko vodio, a najavljeno je da se mogu turirati motori kao znak poslednjeg pozdrava.

– Drugari, sahrana Mirka Rašića će biti u petak u 11.30 na Orlovači. Trebalo bi doći malo ranije. Ukoliko želite možete turirati motore kao znak poslednjeg pozdrava, porodica se slaže s tim – napisano je na Instagramu, prenosi Kurir.

Čuveni Neovlašćeni serviser imao je više od 140.000 pratilaca na Jutjubu, a samo nešto manje na Instagramu. Njegov kanal ima više od 28 miliona pregleda.

View this post on Instagram

A post shared by Mirko Rašić (@neovlasceniserviser)

Mirko je počeo da popravlja automobile kada je imao samo 9 godina, počeo je da radi sa ocem, a aktivno počinje da radi sa svega 16 godina. Sa 27 godina postao je vlasnik auto-servisa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare