POZNATA LEPOTICA SUROVO UBIJENA PRED MUŽEM I MALIM DETETOM: Napadači opkolili vozilo i počeli da pucaju NIJE JOJ BILO SPASA

Mlada brazilska influeserka ubijena je pred svojom porodicom tokom pokušaja pljačke u Rio de Žaneiru.

Luana Murta Žardim dos Santos Martins (30) bila je sa suprugom i njihovim dvogodišnjim sinom Migelzinjom kad su osumnjičeni u nedelju uveče prišli njihovom porodičnom automobilu i počeli da pucaju.

Pogođena je u rame, ali joj je metak potom prošao kroz srce. Hitno je prevezena u opštinsku bolnicu Salgado Filjo u Mejeru, ali je podlegla povredama ubrzo po dolasku.

Policija u Brazilu istražuje pucnjavu kao pokušaj pljačke.

Otac žrtve Atanel Žardim dos Santos, međutim, veruje da je njegova ćerka bila meta. Tvrdi da su njegovu ćerku osumnjičeni pratili pre nego što su prišli i otvorili vatru.

– Ovo nije bila pljačka. To je bilo ubistvoNiko ne puca u automobil sa zatvorenim prozorima – navodi otac.

View this post on Instagram

A post shared by Luanne Jardim | Como perder peso? Eu te ajudo! (@jardimluanne)

Osumnjičeni su prema navodima iz istrage najpre pucali u zadnji deo vozila, a zatim su prošli pored automobila i ponovo zapucali.

Luanin suprug Žoao Pedro Farče rekao je da je njihov sin u tom trenutku bio u automobilu, ali da su oboje prošli bez ozbiljnijih povreda.

– Nisam baš dobro. Želim da se zahvalim svima koji šalju mnogo poruka. Ja sam dobro. Migelzinjo je takođe dobro, povređeno mu je lice, neki komadi gelera su ga pogodili, ali je dobro. Bio sam na zadnjem sedištu. To je to. Čim budem imao više informacija napisaću ih ovde – objavio je Žoao na Instagram stranici

Luana, koja je dokumentovala gubitak težine na društvenim mrežama, imala je više od 350.000 pratilaca na Instagramu. Na društvenim mrežama delila je savete za fitnes i gubitak težine nakon što je smršala maltene 42 kilograma.

Iza sebe je ostavila dvoje dece od 10 i dve godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare