OVO JE NAJGLEDANIJI SNIMAK JUTJUBERA KOJI JE PRONAĐEN OBEŠEN! Njegov kanal pregledan čak 28 miliona puta, a snimao je i satirične klipove! 

Preminuli jutjuber bio je jedan od popularnijih na ovoj platformi, a njegov kanal broji više od 28 miliona pregleda.

Ranije u toku dana pojavila se vest da je srpski jutjuber i automehaničar Mirko Rašić izvršio samoubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, on je sebi oduzeo život vešanjem kanapom o metalnu gredu, konstrukciju hale u kojoj je radio. Rašića je pronašao njegov kolega. 

Mirko se zanatom mehaničara susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući svom ocu, nakon čega je aktivno počeo time da se bavi sa svega 16 godina. Bio je vlasnik svog servisa koji je otvorio sa 27 godina. 

– Sve je počelo pre nekoliko godina, kada sam želeo mušterijama da pokažem video materijal i slike popravke njihovog automobila. Prvo na Instagramu i Fejsbuku, a onda sam odlučio da pokrenem svoj Jutjub kanal. Ideja je nastala tako što sam aktivno pratio društvene mreže i shvatio da je zanat zapravo nezastupljen na njima – rekao je ranije Mirko za Blic.

Bio je izuzetno popularan na Jutjubu, na kome ga je pratilo više od 143.000 ljudi, dok je njegov kanal do sada pregledan preko 28 miliona puta.

Mirkov najgledaniji video je „Neovlašćena provera polovnjaka – BMW 740i *INVESTITOR*“, u kome mu je gost Miloš Milaković. U pitanju je satiričan klip koji pokazuje kako izgleda prodaja polovnih automobila na domaćim auto-pijacama i do sada broji skoro pola miliona pregleda.  

Uveliko se nižu komentari pratilaca koji se opraštaju od preminulog jutjubera:

– Počivaj u miru legendo, neka ti je laka crna zemlja! Nama početnicima kao i svim ostalim ljubiteljima automobila si bio na „repeat“, odličan, harizmatičan voditelj, verujem i vrhunski automehaničar kod koga su mnogi s radošću dolazili – jedan je od komentara ispod ovog videa.

Podsetimo, poslednja objava Mirka Rašića je fotografija iz crtanog filma „Svi psi idu u raj“, uz istoimenu pesmu srpskog repera Struke.

– Sedim u sobi sa tvojom krvlju na rukama, trudim se da ne čujem ta sablasna šaputanja, sedim u senci, a dim klizi mi iz usana. Đavo me vuče za rukav do ivice ludila čujem da si viđen usidren u svetom pristaništu. Kren’o si ka raju al’ završio u čistilištu, kažu da nisi dovoljno dobar za carstvo nebesko, da tamo nema mesta, da bi s tobom bilo pretesno. S druge strane kažu da ne pripadaš ni hadu, kao nisi tolko grešio, da ne pripadaš tom stadu, a tamo ti je mesto jer si slao loše poruke iz kojih klinci nisu mogli da izvuku pouke. Prič’o si o parama, o kurvama, o platini da ne dužim, navodno si pričao o Satani. Ne mogu da verujem da došao je kraj, a bilo kako bilo, svi psi idu u raj – glase reči pesme koju je preminuli Rašić objavio na svom Instagramu.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare