SLAVLJE KOD KEMIŠA I ZORICE POVODOM KRŠTENJA UNUKE! Pevačica zasenila stajlingom, i otkrila kako se oseća: NAJVIŠE SAM PLAKALA

Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik iMiroljuba Aranđelovića Kemiša, danas je organizovala veliko slavlje povodom krštenja ćerka Milice koju je dobila sa pevačem Milošem Vujanovićem.

Oni su svoju mezimicu obukli u belu haljinu sa mašnom, a sve to upotpunili su joj minijaturnim bisernim štiklicama, a Zlata je ponela elegantno roze odelo, dok se Miloš odlučio za svečanu varijantu.

Oni nisu skidali osmeh sa lica, te su skoristili su priliku da priznaju koliko su ponosni na svoju naslednicu, a onda je usledilo porodično poziranje ispred medije i fotoreportera.

Veliku pažnju svojim stajlingom privukla je i sama pevačica, koja je pojavila u leopard odelu i pokazala da i uprkos godinama izgleda odlično.

– Baba i deda su bili toliko uzbuđeni da nisu oka sklopili noćas. Došli smo u jednu proverenu kuću, očekujemo da to bude kako treba. Ja sam najviše plakala, toliko sam bila uzbuđena. Očekujemo još jednu prinovu za dva-tri meseca, repertoar smo utvrdili. Tašta ne pije, to je bolje po sve – izjavila je Zorica, koja nije krila koliko je srećna, a isto tako ponosno progovorila o tome na koga je unuka muzikalna:

– Naučila je baba sad kada bude muzika, a ono kada je ritam, ona „ops, ops“, daje mu tempo kada je muzika. – istakla je pevačica, a Miloš je dobacio da je „ćerka na mamu talentovana“, te tako nasmejao sve.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare