MLADIĆ UMRO OD KRVARENJA NA MOZGU! Policajac ga tri puta udario u glavu tokom svađe, pa pobegao, policija i dalje TRAGA ZA NJIM

Šta je bilo povod da Igor A. (28) iz Priboja, zaposlen kao policajac u Beogradu, pretprošle noći u jednom pribojskom kafiću nasrne na sugrađanina Ervina Ć. (35) i zada mu smrtonosne povrede pesnicom u glavu, za sada nije poznato, a izvesno je da je tragediji prethodila prepirka između njih dvojice.

Ovo potvrđuju zapisi sa video kamere iz ugostiteljskog objekta koja je zabeležila trenutke uoči nemilog događaja i sve što se potom zbilo. Policajac koji se sumnjiči za ubistvo i dalje je u bekstvu i za njim je Policijska uprava Prijepolje raspisala potragu.

U noći između subote i nedelje, negde oko ponoći, kako svedoči snimak koji je pregledala policija, Igor A. i Ervin Ć. stajali su jedan do drugog za šankom kafića, svaki sa svojim društvom. Posle izvesnog vremena došlo je do svađe između njih dvojice, da bi u jednom trenutku Igor potegao pesnicu na Ervina i tri puta ga, za sekundu – dve, udario u glavu. Usled zadobijenih udaraca Ervin je pao na pod, u međuvremenu i glavom zakačio šank, i ostao nepomično da leži.

Policajac – pripadnik Interventne jedinice u Beogradu, koji je u subotu bio u rodnom gradu, odmah potom je napustio lokal, dok su Ervinu u pomoć pritrčale medicinske sestre koje su u istom kafiću bile u noćnom provodu. Ervin nije bi pri svesti, ali je u tim trenucima bio živ.

Ubrzo je u kafić stigla ekipa Hitne pomoći koja je 35-godišnjaka prevezla u Opštu bolnicu Priboj gde je i reanimiran. Uprkos svim naporima lekara da ga spasu, dva sata kasnije Ervin Ć. je preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu juče je izvršena obdukcija tela nesrećnog Pribojca. Utvrđeno je da je uzrok smrti krvarenje u mozgu izazvano pucanjem velikog krvnog suda. Na osnovu snimka do kojeg je došla istraga vidi se da je Ervin levom stranom glave udario o šank, ali povrede na tom mestu nisu primećene. Zapravo, povrede su zabeležene na desnoj strani glave u koju ga je Igor A. udario.

U Priboju su juče kružile glasine da je do svađe između Igora i Ervina navodno došlo do lomljenja čaša u lokalu. 

Toga jeste bilo, ali ne u neposrednoj blizini njih dvojice i ne u vreme kada je došlo verbalnog konflikta koji se pretvorio u tragediju. Takođe, i tome svedoči snimak, kao neistinita se pokazala priča da je policajac na ruci imao “bokser”.

Priboj je pogranični grad u Polimlju, na samo pet kilometara od graničnog prelaza Uvac. Preko istoimene reke Bosna i Hercegovina još je i bliža Priboju. Od ovog grada nije daleko ni Crna Gora. Da li je odbegli policajac prešao državnu granicu, ili se od potrage krije u Srbiji, za sada nije poznato, piše Blic. 

Tek, policija u Priboju juče je zadržala troje Igoru bliskih koji se sumnjiče da su mu pomogli prilikom bekstva. Radi se o jednoj devojci, prijatelju i članu familije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare