„ILEGALNO VEROVATNO PREŠAO UVAC I OTIŠAO U BIH“: Meštani o odbeglom policajcu iz Priboja, porede ovo sa ubistvom IVANE NA ZVEZDARI

Priboj – Policajac Igor A. koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina Ervina Ć. još uvek je u bekstvu, iako su se pojavile informacije da je uhapšen. Lišeno slobode je troje njegovih pomagača, a prema nezvaničnim informacijama, jedna od njih je i devojka koja radi na graničnom prelazu. To je probudilo sumnju kod Pribojaca, da je osumnjičeni već prešao u neku od susednih država.

– Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog, preko reke Uvac, kaže stanovnik Priboja.

Elvis Atulahović, Priboj, ubica
foto: Facebook

Nesrećni mladic Ervin Č., živeo je sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put ispratiti rođene sestre, stričevi i ostala rodbina. U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne reči, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer.

– Ervina niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena. Svi smo čitali o onom dečku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio devojku u Beogradu i pobegao preko granice. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj, dodaju sagovornici.

Podsetimo, Igor A. je u noći između subote i nedelje prišao stolu za kojim je sedeo Ervin i nakon kraće rasprave počeo da ga tuče. Mladić je preminuo od težine zadobijenih povreda.

Ubistvo Ivane sa Zvezdare

Ivana Krivokapić je pronađena mrtva u stanu u Mirijevu 24. decembra prošle godine. Nakon rezultata obdukcije utvrđeno je da je ubijena, a osumnjičeni za njeno ubistvo je njen momak Jetmir Gočaj.

Ivanu su pronašla braća u iznajmljenom stanu. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice, što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Sumnja se da je Jetmir Goćaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Za Jetmirom je raspisana poternica, ali se njemu izgubio svaki trag i već više od pet meseci uspešno izmiče policiji. Jetmir je iz Crne Gore, a sumnja se da je napustio granice i ove države, s obzirom na to da ga policija nije pronašla na adresi.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare