IZBACILI MLADIĆA (23) IZ AUTA NA PUT! Izvukli ga iz auta, pretukli, potom kidnapovali, odveli u šumu i pretili da će ga UBITI

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca koji su kod Vrbovečke Dubrave napali i pretukli mladića (23), kidnapovali ga, pretukli u automobilu, a potom mu u šumi zapretili da će ga ubiti.

Otmica, premlaćivanje, prijetnje, sve su to zločini zbog kojih je zagrebačka policija uhapsila dvojicu muškaraca od 32 i 26 godina.

Naime, policija je saopštila da se sumnja da je dvojac 16. maja oko 21.30 došao do automobila u Vrbovečkoj Dubravi, u kojem je sedeo njihov 23-godišnji poznanik. Tamo ga je muškarac (32) nasilno izvukao iz automobila i obojica su ga potom više puta udarili rukama i nogama po telu, dok je ležao na podu.

Međutim, nisu odustali od nasilja, već su mladića ugurali u svoje vozilo. Mlađe uhapšeno lice je upravljalo vozilom, a 32-godišnjak u zadnjem delu vozila je nastavio da udara pesnicama oštećenog, a zatim su se odvezli u šumu kod Dragičevca, nasilno ga izvukli iz vozila i nastavili da ga udaraju rukama i nogama.

Nasilje ni tada nije prestalo, ali je oštećeni bio pritisnut uz drvo, a potom je 32-godišnji osumnjičeni počeo da ga davi i verbalno mu preti da će ga ubiti.

Nakon izrečene pretnje, kako se sumnja, oštećenog su ponovo uterali u vozilo, odvezli ga na područje Grabika i izbacili iz vozila na ulicu.

Policija je okončala krivičnu istragu nad dvojicom muškaraca starosti 32 i 26 godina zbog sumnje da su u pokušaju zajednički počinili krivična dela „protivpravno lišenje slobode“ i „teška telesna povreda“, dok se sumnjiči 32-godišnjak da je izvršio krivično delo „pretnja“. Nakon obavljenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predati pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom tužiocu dostavljen poseban izvještaj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare