PRVA DAMA CRNE GORE NA INAUGURACIJI JEDNIM DETALJEM PRIVUKLA PAŽNJU SVIH: Tako nešto uradila je samo još Kejt Midlton! /FOTO/

Jakov Milatović pobedio je na predsedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši oko 60 odsto glasova, dok je njegov protivkandidat i dosadašnji predsednik Milo Đukanović osvojio oko 40 posto. Tokom kampanje i izbora, uz Milatovića je čvrsto stajala njegova supruga Milena. Brojni regionalni mediji raspisali su se o novoj prvoj dami Crne Gore koja je pre dva meseca rodila treće dete.

Bračni par Milatović ima troje djece, a njihova najmlađa ćerka Ana rođena je sredinom februara ove godine. Milatovići imaju dvoje starije dece, Saru i Davida.

Na današnjoj inauguraciji novog predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića, njegova supruga pojavila se svetlo plavoj haljini koja je ukrašena cvetnim detaljem na levom ramenu. Takozvana kraljevska haljina koja je po kroju i modelu vrlo slična onima koje su nosile Kejt Midlton i Megan Markl poslednjih godina odlično pristaje prvoj dami Crne Gore pre svega zbog držanja i vitke linije.

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

Milena Milatović nije bila opterećena detaljima, pa je izbegla nakit i jaču šminku za ovaj događaj. Kosa je vezana u nisku punđu i ceo stajling je u skladu sa događajem – jednostavan, elegantan ali i formalan.

Popularni „kraljevski izgled“ sve je prisutniji među ženama visokih zvaničnika na svečanim događajima. Modeli haljina koje kraljica Leticija i Kejt Midlton postali su zlatni modni standard kada su u pitanju zvanični događaji. Kako i žene širom sveta tako je i Milena Milatović imala ovaj modni trik u rukavu za inauguarciju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare