MI MORAMO DA VERUJEMO U TO DRUGO MESTO! Duljaj se i dalje NE PREDAJE, moćna izjava trenera Partizana pred meč sa Vojvodinom!

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas u Beogradu, pred utakmicu protiv Vojvodine, da njegova ekipa mora da veruje u osvajanje drugog mesta u Super ligi Srbije dokle god postoji šansa za to.

„Dokle god postoji neka šansa, mi moramo da verujemo u to drugo mesto“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana gostuju sutra ekipi Vojvodine, u utakmici 36. kola Superlige Srbije.

Dva kola pre kraja sezone, crno-beli su četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 67 bodova, odnosno imaju četiri boda manje od TSC-a Čukaričkog. Na drugoj strani, Vojvodina je peti tim lige sa 61. bodom.

Partizan mora na svakoj utakmici da ide na pobedu. Biće izuzetno teško protiv Vojvodine. Njihov trener radi odličan posao. Ima dosta kvalitetnih pojedinaca i on je to lepo uklopio u kolektiv. Na nama je da sutra pokušamo da pobedimo“, rekao je Duljaj.

On je upozorio i da njegova ekipa „neće dobro proći“ ako računa da je Vojvodina umorna zbog utakmice polufinala Kupa Srbije.

„Od igrača ću tražiti da budu maksimalno koncentrisani i da rade samo ono što rade na treningu i da svu tu energiju koja postoji na treningu prenesu na utakmicu“, rekao je Duljaj.

Utakmica na stadionu „Karađorđe“ igra se sutra od 19.00.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare