ISPOVEST MLADE MAME DIGLA HRVATSKU NA NOGE: Ostavio me u trudnoći, a kad nam je ćerka bila u šok sobi nije hteo NI KRV da joj da

Jedna mlada mama iz Hrvatske objavila je na društvenim mrežama svoju tužnu priču koja je podigla mnogo prašine.

– Imam devojčicu koja ide u prvi razred osnovne škole, nažalost, otac je nikada nije priznao, niti želeo da je vidi. Dete je njegovo. Ostavio me je još u trudnoći, a posle kratkog vremena upoznao je drugu ženu. Sa njom je dobio divnu devojčicu i ima novi život. Nikada mu nisam branila da viđa dete. Nekoliko sam ga puta pitala da li želi da ostvari kontakt sa svojim detetom. Nije hteo – anonimno navodi mama u ispovesti na popularnoj FB stranici „Mamine tajne anonimne i javne“.

Otkrila je i detalj koji je totalno šokirao korisnike.

– Dete nam je i obolelo. Bila je u šok-sobi i na aparatima. Lekari su pristali da ga puste jer je dete bilo u teškom stanju, ali ni tada nije hteo da dođe. Sve što sam radila, radila sam za njeno dobro, a u njegov se brak nikad nisam mešala. No njegova mi je žena slala poruke, ali nisam htela da se raspravljam i svađam. Nekoliko puta poslao mi je poruku da ne želi da izgubi život koji ima i da mu je bolje da ne remeti sve što ima – navodi mama.

Navodi da i dalje ne može da veruje da postoji takav čovek.

– Zabolelo me je i neshvatljivo mi je da neko odbaci jedno dete, a prihvati drugo. Hvala Bogu, dete nam je sada zdravo, ali ne mogu da verujem da postoji čovek koji čuje da mu dete umire, a ne želi da dođe da mu da krv. Dete ima inače retku krvnu grupu baš kao i njen otac koji je ne želi videti – navodi mama u ispovesti.

Kaže da je dugo muči jedna stvar.

– Upoznala sam nekoga ko je divan muž i otac mom detetu, kći ga oslovljava s „tata“, živimo zajedno. Ali kako da postupim? Kako tako malenom biću reći pravu istinu? Na koji način? Šta joj reći kad pita za pravog oca – upitala je žena i dodala da se oglasila u grupi jer želi da čuje mišljenje drugih mama.

Nije potrebno reći da je internet eksplodirao.

– Da sam ja na tvom mestu i da mi je dete umiralo, a on joj ni krvi nije hteo dati, za mene bi taj čovek bio pokojni, kao i za to dete – navodi jedna korisnica.

– Mene samo zanima da li plaća alimentaciju? Ako ne – na sud s njime. Tražiti DNK analizu da mu dokažu da je dete njegovo i sud će ga prisiliti da je prizna i izdržava prema svojim primanjima. On nikad nije imao obzira prema vama i ne vidim zašto bi vi imali prema njemu i njegovoj porodici i još pritom svom detetu uskraćivali što mu pripada – dodaje druga korisnica.

– Nemojte joj govoriti ništa protiv njega. Kad poraste dajte joj kontakt pa nek sama zasnuje odnos ako želi – smatra jedna korisnica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare