ANASTASIJIN BIVŠI USKORO TATA! Đorđe Kuljić sa novom devojkom čeka ćerku, sudbina im priredila isti SCENARIO!

Anastasija Ražnatović godinama je bila u vezi Đorđem Kuljićem, a svoju intimu sa njim trudila se da krije daleko od medija. Samo na rođendanima, venčanjima i jako bitnim datumima njihove porodice domaća javnost je imala priliku da ih vidi zajedno.

Đorđe je mladi biznismen koji dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu. Kuljićev otac je takođe biznismen, a jedan od poslova koji je prepustio svom nasledniku Đorđu jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju lepe uspomene budući da se Anastasijin bivši dečko školovao u Njujorku, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je za vreme školovanja Kuljić delio stan sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente, piše Kurir.

O njihovoj ljubavi govorio je grad ali par se ipak iznenada rastao u miru i tišini. Ubrzo nakon toga Đorđe je našao sreću sa novom partnerkom, kao i Anastasija sa Nemanjom Gudeljom.

Interesantna stvar je da Anastasija čeka devojčicu sa fudbalerom, ali i Đorđeva nova izabranica koja je u drugom stanju takođe čeka žensko dete.

Đorđe Kuljić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ljubavni par se pohvalio na Instagramu, a slika sa jahte gde su saznali pol bebe koju čekaju zaista oduzima dah.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare