UŽIVO, STUDENTSKI CENTAR – PARTIZAN: Crno-beli žele da seriju vrate u Beograd, mogu li Podgoričani da naprave veliko iznenađenje?

Košarkaši Partizana danas će od 19 sati u glavnom gradu Crne Gore gostovati ekipi Studentskog centra u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Uživo, 

Studentski centar – Partizan: 19 sati

Uoči meča:

Studentski centar je slavio u prvom meču, pa će crno-beli večeras sve od sebe dati da ovu uzbudljivu seriju vrate u Beograd.

Pred večerašnju utakmicu, trener Partizana Željko Obradović rekao je da će njegov tim učiniti sve da seriju vrati u Beograd.

Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dodjemo do pobede“, rekao je Obradović.

Košarkaš Partizana Zek Ledej ističe da crno-beli moraju biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone

„Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone“, istakao je Ledej.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare