NAJNOVIJA VEST! Zvezda se iduće sezone vraća u Arenu

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, ranije je najavio da će se klub iduće sezone preseliti iz Pionira u Arenu, a Telegraf saznaje, klub sa Malog Kalemegdana se i zvanično vraća u najveću halu u Srbiji, gde će igrati svoje mečeve u narednoj godini, što najverovatnije znači da je i siguran učesnik Evrolige!

Tokom ove sezone, Partizan je svakoga puta u Evroligi uspevao da napuni Arenu do samog kraja, prkatično, navijači su se borili za kartu viška, što se videlo i u TOP 8 fazi, kada su imali dva domaćinstva protiv Reala iz Madrida. S druge strane, Zvezda je imala identičnu sliku, ali u Pioniru, pa je doneta odluka o promenama.

Ranije je Nebojša Čović upravo govorio o prlasku u Arenu.

– Mi samo tražimo iste uslove. Da država za nas ima razumevanja narednih šest godina. Da za nas Arena na Novom Beogradu ima iste cene kao za Partizan jer ćemo sledeće sezone preći i sa mlađim i seniorskim timom u Arenu – istakao je Čović u aprilu ove godine.

Samo mesec dana kasnije, stiže i potvrda da će se „selidba“ desiti, što logičnim sledom okolnosti vuče i određene stvari. Jedna od njih jeste da će Zvezda izvesno biti učesnik u Evroligi iduće sezone, kao i to da će imati tim spreman za najveće domete, kako bi se i publika u što većem broju zainteresovala za utakmice, piše Telegraf.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare