ISPRAĆAJ PEVAČICE NA NOVOM GROBLJU: Porodica i prijatelji zauvek se opraštaju od Lane Toković, ona joj je prva stigla na sahranu

Lana Toković iznenada je preminula u 57. godini života.

Bila je srpska je muzičarka. Sa uspehom je završila klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje.

Njeni prijatelji, porodica i kolege sa estrade ostali su neutešni nakon nemilih vesti, a danas, na Novo groblje došli su da je isprate na večni počinak.

Među prvima pojavila se Zlata Petrović nema od bola koja nije uspela da zadrži suze.

Na ispraćaj Lane Toković vec su počeli da se okupljaju prijatelji i porodica preminule muzčarke, piše Kurir. Svi plaču i jecaju a ono što kida dušu je da kapelom odzvanjaju njene pesme sa razglasa što je mnoge navelo na još veći plač.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare