MESEČNI HOROSKOP OD 21. MAJA DO 21. JUNA: Vladavina Blizanaca će mnogim znakovima doneti VELIKE promene, a neke očekuje LJUBAV!

Vladavina Blizanaca traje od 21. maja do 21. juna, a kako je taj horoskopski znak povezan sa elementom vazduha i planetom Merkurom, bićemo najviše fokusirani na naš um.

Naše misli mogu da budu moćnije, ali i iscrpljujuće. Možemo da osetimo češće trenutke jasnoće ili čak aha trenutke. Isto tako, možemo previše da razmišljamo, brinemo i budemo samokritični.

Blizanci su takođe vrlo društveni, podstiču nas da izađemo i družimo se sa drugima, komuniciramo i delimo svoje priče, piše foreverconscious.com. Evo što svakom horoskopskom znaku donosi ova sezona.

Ovan

Ubrzo nakon što Sunce pređe u Blizance, osetićete kako bistrije razmišljate i kako ste mudriji. Ako postoji problem koji treba da rešite ili nešto na šta tražite odgovore, najpovoljniji dani za to će biti 28. i 29. maj.

Pun Mesec u Strelcu 3. juna nosi optimističnu energiju, ali bi takođe mogao da probudi napetost. Šta god iskrsne, pokušajte problemu da pristupite filozofski. Vidite možete li da proširite svoje vidike. Promena perspektive je često nužna za napredak.

Pod ovim punim Mesecom možete osetiti i želju za putovanjem. Ako ste hteli da pobegnete na odmor, ovaj pun Mesec savršeno je vreme za to. Datuma 5. juna Venera će ući u Lava; ovo je značajno jer će Venera biti retrogradna u Lavu od 23. jula. Obratite pažnju na sve teme koje se odnose na ljubav, romantiku ili novac.

Retrogradna Venera uvek je vreme otvaranja i širenja srca i često može aktivirati rane iz prošlosti koje je potrebno isceliti. Ako primetite bilo kakve izazovne događaje koji se pojavljuju početkom juna, znajte da će uslediti više jasnoće i isceljenja.

Mladi Mesec u Blizancima 17. juna može vam doneti novi projekat na sto ili ćete otkriti da postojeći projekt iznenada dobija novi zamah. Postoji jaka motivišuća sila pod ovim mladim Mesecom, iskoristite je. Saturn je trenutno na malo izazovnom mestu u vašoj karti. Zbog toga se osećate izolovanije nego inače. Uzmite malo vremena kako biste se prisetili prošlosti i razmislili o sledećim koracima.

Bik

Kad god je Sunce u vašem znaku, možete se osećati uzdignuto i podržano da budete više autentični, sjajno je ako ste to uspeli da osetite tokom svoje vladavine.

Ako ne, ne brinite, jer će pun Mesec u Strelcu 3. juna biti još jedna prilika da izrazite svoje istinsko autentično ja. Iz ovog punog Meseca teče neka lagana energija, ali nemojte se iznenaditi ako se suočite sa nekim senkama ili uklonite neke slojeve kako biste otkrili dublju istinu.

Ovo će biti snažan pun Mesec za vas. Venera, vaša vladajuća planeta, preći će u Lava 5. juna. Ovo je značajno jer će Venera takođe biti retrogradna od 23. jula u Lavu, sve do septembra. Kako je Venera vaš vladar, uvek ćete biti osetljiviji na njena retrogradna kretanja. Posmatrajte šta se događa oko vremena kada Venera prvi put uđe u Lava.

Šta god da se odvija tokom ovog perioda, posebno oko pitanja ljubavi ili novca, daće vam uvid u događanja tokom retrogradne faze. Saturn je početkom ove godine ušao u Ribe, tako da je ovo prva retrogradnost koju smo doživeli u ovom ciklusu. Retrogradni Saturn može od nasda zahteva da se vratimo i ponovimo neke lekcije i proverimo da li smo uradili domaći zadatak. Možda ćemo primetiti da se stvari za koje smo mislili da smo rešili opet vraćaju na površinu.

Uz retrogradnog Saturna i mladi Mesec 17. juna, možda ćete morati više da pripazite kome verujete i sa kim se družite. Društvo koje imate može da ima veliki uticaj na vaš život i osećaj vlastite vrednosti i motivacije, pa imajte to na umu.

Blizanci

Srećan rođendan, Blizanci! Prisetite se gde ste bili u ovo doba prošle godine; sigurno ste doživeli puno rasta, razvoja i pozitivnog napretka.

Ako se osećate pomalo nezadovoljnima gde ste stigli, ne brinite, jer vaša rođendanska sezona nosi prekrasne stvari! Dani 28. i 29. maj, posebno su pozitivni – ako postoji nešto što želite da naučite, ovo je sjajno vreme za početak jer će vam učenje lako ići.

Dana 3. juna, pod punim Mesecom u znaku Strelca, mogli biste da se nađete na putovanju sa voljenom osobom ili možda planirate putovanje na neko zabavno mesto sa prijateljima. Takođe, može vam se ukazati neverovatna prilika za posao, koja će vam omogućiti putovanje kao deo vašeg poslovnog zadatka.

Čini se da su putovanja na vidiku, a ako se ukaže prilika, treba da je iskoristite! Ovaj pun Mesec takođe može označiti kulminaciju projekta na kome ste radili. Čini se da je vreme da ga otpustite i pređete na nove stvari.

Nove stvari će biti u fokusu pod vašim mladim Mesecom! Mladi Mesec u Blizancima aktivira se 17. juna, istog dana kada Saturn postaje retrogradan. Ovo će biti snažan mlad Mesec za nove početke i postavljanje namera, ali nosi i malo težine za vas. Retrogradni Saturn može na videlo da iznese stvari iz vaše prošlosti, podtičući vas da se sa nečim pozabavite jednom zauvek.

Rak

Blizanci su vrlo društven znak, ali vi se u tokom njihove vladavine možete osećati baš suprotno i poželeti samoću. Dana 11. juna Pluton će se vratiti u Jarca. Dok je u Jarcu, Pluton je transformisao vaše odnose, pomažući vam da stvorite dublje i značajnije veze sa onima oko vas.

Sa Plutonom koji se vraća u Jarca do kraja godine, mogli biste da primetite povratak fokusa na vaše odnose. Ne brinite, čini se da je najveći deo posla već obavljen, Pluton vam samo pomaže da raščistite paučinu i pogurate sve promene i transformacije koje još treba da se dogode.

Plutonov rad je suptilan, pa je ovo nešto što ćete više osetiti na podsvesnom ili unutrašnjem nivou. Pun Mesec u znaku Strelca 3. juna može da pokrene sećanja iz prošlosti. Kada pun Mesec dosegne svoj vrhunac 3. juna, trebalo bi da osetite olakšanje i spremnost za zabavu. Vrlo ste osetljivi na Mesečev rast i opadanje, pa nakon što pun Mesec prođe, potrudite se da uradite nešto samo iz zabave.

Nakon punog Meseca, 17. juna sledi mladi Mesec u Blizancima. Istog dana Saturn postaje retrogradan. Još jednom, možda ćete se osećati pozvanima da uđete unutra ili provedete vreme sami. Međutim, ovo je vrlo kreativan period. Uživajte u vlastitom društvu i vidite koje će se ideje pojaviti. Možda ćete osetiti želju za pisanjem, vođenjem dnevnika ili crtanjem, a to bi moglo da deluje vrlo terapeutski za vas.

Retrogradni Saturn biće u fantastičnoj poziciji da vam pomogne sa svim ciljevima u karijeri. Ako ste želeli da prilagodite svoju karijeru ili možda započnete iznova negde drugo, kombinacija kreativne energije mladog Meseca i marljive/motivišuće energije Saturna je moćna kombinacija!

Lav

Pun Mesec u znaku Strelca 3. juna mogao bi da vas povede na putovanje zbog posla ili projekta koji vam je važan. Možda ćete se povezati sa ljudima iz drugog dela sveta.

Puno je energije podrške na vašoj strani kada je u pitanju rast vaših snova i ciljeva, zato iskoristite tu energiju. Pun Mesec u Strelcu takođe može da poremeti stvari oko vašeg zdravlja, a tu će postavljanje granica biti važno. Na kraju dana, šta vam je uistinu važno? Lako je zaneti se uspehom i slavom ili potrebama drugih, ali u vašoj srži, šta je važno? To će biti snažno pitanje koje sebi morate da postavite, pogotovo ako primetite da zdravstvene stvari izbijaju na površinu.

Ovo je takođe dobra prilika za vas da odvojite vreme za odmor i napunite baterije. Od 5. do 6. juna u vaš znak ulazi Venera koja donosi energiju zadovoljstva, romantike i igre! Venera takođe može da donese obilje energije. Venera će biti važna planeta za vas, jer će biti retrogradna od 23. jula u vašem znaku.

Obratite pažnju na sva ljubavna pitanja koja će biti pokrenuta 5. i 6. juna kada Venera prvi put uđe u Lava, jer to može biti naznaka onoga što će nadolazeća retrogradna Venera pokrenuti u vama. Mlad Mesec u Blizancima koji sledi 17. juna mogao bi da bude izazovan. Čini se da biste mogli da budete povučeni u dva različita smera. Možda osećate da vaše srce želi da ide jednim putem, a vaš um želi drugim.

Retrogradni Saturn može da pokrene probleme u vezi sa vašim finansijama. Proverite d ali ste obratili pažnju na sva pravila i propise u vezi sa vašim ulaganjima i pročitajte sitna slova pre pristanka ili potpisivanja bilo kakvog ugovora.

Devica

Blizancima vlada Merkur, koji je i vaša vladajuća planeta, tako da je sezona Blizanaca uvek posebno vreme za vas. Vaš um je jedan od vaših najoštrijih alata, ali treba ga koristiti mudro.

Ako ste previše zaokupljeni svojom glavom, vratite energiju nazad u svoje telo. Uzemljite svoju energiju i vidite možete li da radite sa mesta koje je više fokusirano na srce.

Pun Mesec u Strelcu 3. juna deluje mnogo svetlije od punih Meseca koje smo nedavno doživeli. Šta god iskrsne, proverite možete li to da tretirate kao veliku avanturu! Ovaj pun Mesec takođe može da dovede do problema oko vašeg doma i porodičnog života. Mlad Mesec u Blizancima 17. juna nosi neverovatnu energiju za vašu karijeru i osećaj svrhe.

Donosi vam nove prilike na poslu, ili ćete možda shvatiti na koji način želite da provoditi svoje vreme. Ako imate neke ciljeve u karijeri, ovaj mladi Mesec je sjajno vreme da nešto preduzmete.

Saturn takođerpostaje retrogradan 17. juna, a to pokreće probleme u vašim odnosima – ne samo u romantičnim vezama, već i u načinu na koji komunicirate sa drugima. Možda ćete morati da postavite granice drugima ili da srušite neke svoje zidove koji vas drže na oprezu. Saturn je glavni učitelj koji vam pomaže da postanete bolji sa svetom oko sebe.

Vaga

Blizanci su vazdušni znak kao i vi, pa vam uvek dobro ide kad je Sunce u ovom delu zodijaka.

Početak meseca idealan je za istraživanje ili traženje mudrosti kako biste razjasnili svoje ciljeve i olakšali sebi sve što vas muči. Kako se približavamo punom Mesecu u Strelcu 3. juna, možda ćete morati nešto da pustite.

Možda osećate da ste došli do kraja projekta ili posla. Dajte sebi dopuštenje da se oslobodite onoga što ste nosili, a čini se da više ne podržava ono kuda idete. Pun Mesec u Strelcu 3. juna takođe može izazvati probleme oko vašeg izražavanja.

Možda ćete morati da se zauzmete za sebe ili saopštite drugima ono što vam je stvarno potrebno. Mlad Mesec u Blizancima 17. juna izvrsna je prilika da nešto preduzmete u pogledu svojih ciljeva i namera. Sjajno je imati vision board i zapisati šta želite da privučete, ali ponekad morate nešto i da preduzmete.

Ovo je vrlo aktivan mlad Mesec za vas, pa počnite da preduzimate korake u smeru koji vas zove. Ovaj mlad Mesec takođe je vrlo koristan za svako putovanje, pa ako ste želeli da krenete na putovanje, ovo je dobar trenutak za akciju.

Škorpija

Iskoristite sezonu Blizanaca za druženje i zabavu! Pun Mesec 3. juna mogao bi da bude savršena prilika za upoznavanje novih ljudi ili jednostavno povezivanje sa onima koje volite.

Izazovite sebe da budete malo društveniji ove sezone i pogledajte kako će zasijati vaš svet! Pun Mesec u Strelcu takođe bi mogao da bude prekrasna prilika kada su u pitanju vaši prihodi. Ako imate projekat za koji ste naporno radili da ga pokrenete, ovaj pun Mesec bi mogao da donese obilje. Dana 5. juna Venera će ući u Lava, gde će ostati do oktobra.

Ovaj neuobičajeno dugi boravak za Veneru posledica je njene nadolazeće retrogradnosti 23. jula. Retrogradna Venera je vreme isceljivanja i širenja srca. Obično se krećemo kroz emocije i situacije koje su osmišljene da nas dovedu bliže našoj istini i punoj snazi našeg srca.

Obratite pažnju na sve teme koje bi mogle da se pokrenu oko 5. juna, jer bi to mogao da bude znak na čemu da radite tokom nadolazećeg perioda retrogradne Venere. Dana 17. juna je mlad Mesec u Blizancima. Ovaj mladi Mesec može vam se činiti malo teškim i povući vas ka unutra, ali takođe nudi novi početak. Možda ćete morati da kažete zbogom nečemu, ali ovo čišćenje prostora će na kraju procvetati u nešto novo. Iako postoji mala težina oko ovog mladog Meseca, usmerite je u svoje kreativne projekte. Iskoristite ovo vreme za pisanje, crtanje, slikanje ili vajarstvo.

U suštini, rad rukama će biti vrlo terapeutski za vas u ovom trenutku. Saturn takođe postaje retrogradan 17. juna pod mladim Mesecom. Možda preispitujete svoje ljubavne veze i ono šta želite od partnera.

Strelac

Sezona Blizanaca obasjaće vaš svet! Ovo je pozitivna sezona za vas, a donosi vam i pun Mesec koji će 3. juna zasvetliti u vašem znaku. Ovo se događa samo jednom godišnje i to je energija koju svakako treba maksimalno da iskoristite.

Obratite pažnju na sve znakove ili sinhronicitete, kao i snove. Intuicija će vam biti pojačana. Dana 5. juna Venera će ući u Lava. Venera će dugo vremena provesti u Lavu zbog nadolazeće retrogradnosti kasnije u julu.

Venera je planeta ljubavi, lepote, romantike, novca i zadovoljstva. To je simbol ženstvenosti i biće posebno aktivan za vas dok je u Lavu. Obratite pažnju na sva pitanja srca koja se pokrenu oko 5. juna, jer bi to moglo da vam da trag o tome koje će lekcije ili teme nadolazeća retrogradna Venera podstaći u vama.

Dana 17. juna imamo mlad Mesec u Blizancima, koji će za vas pokrenuti više tema o vezi. Možda ćete upoznati nekoga posebnog, poput novog ljubavnika ili učitelja. Saturn takođe postaje retrogradan 17. juna. Svaka težina koju možda osećate znak je da putujete dublje.

Kako biste izbegli sukobe, samo preuzmite odgovornost za sebe i svoje postupke, umesto da pokušavate da kontrolišete postupke ili ponašanja drugih.

Jarac

Dana 3. juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Možda ćete osetiti potrebu da se povučete ili se ćete biti posebno osetljivi Iako se ovo čini pomalo neprijatno, pokušajte da to usmerite u kreativan rad. Vi ste vrlo kreativna duša, pa iskoristite ovu energiju da se na neki način izrazite kroz umetnost ili rad rukama.

Ako se osećate posebno osetljivo ili emotivno pod ovim punim Mesecom, provođenje nekog vremena u samoći ili meditacijimože vam pomoći da postignete ravnotežu koju tražite. Dana 5. juna Venera će ući u Lava, ge će ostati do oktobra.

Venera je planeta ljubavi, lepote i užitka, tako da su ovo teme sa kojima ćemo raditi dok je retrogradna. Ako obratite pažnju na bilo kakve stvari povezane sa srcem koje se odvijaju oko 5. juna, možda ćete otkriti da se one vraćaju tokom njenog retrogradnog razdoblja.

Dana 11. juna Pluton se vraća u vaš znak, gde će ostati do kraja godine. Pluton je u Jarcu od 2008., ali prvi put od tada ste dobili poštedu kada je Pluton ušao u Vodoliju još u martu. Pluton se sada vratio, i dok je većina njegovog posla verovatno dovršena, možda ćete morati ponovo na putovanje u podzemni svet.

Možda treba da počupate još nekoliko travki pre nego što službeno uspete da ostvarite svoju najveću snagu i potencijal. Uostalom, to je dar koji Plutonov rad donosi. Pluton nas vodi u podzemni svet, u dubine naše duše kako bismo mogli da se transformišemoi i ponovo rodimo u svoju najautentičniju i najmoćniju verziju. Vaša je misija skoro dovršena, stoga – držite se!

Vodolija

Blizanci su vazdušni znak kao i vi, tako da ćete se uvek osećati opušteno kada dođe ova sezona. Dana 3. juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Ovaj pun Mesec je svetao i veseo, i izvrsno je vreme za avanturu.

Ako ste hteli negde na put ili da isprobate nešto novo, pravo je vreme da to učinite! Ovaj pun Mesec takođe može učiniti da se osećate prilično društveno, stoga izađite napolje i povežite se sa ljudima.

Ovo je prekrasan pun Mesec za širenje vašeg kruga i stvaranje osećaja zajednice u vašem životu. Od 5. juna Venera prelazi u Lava, gde će ostati još duže vreme zbog nadolazeće retrogradnosti. Iako Venera neće biti retrogradna do 23. jula, možda je dobro da obratite pažnju na stvari srca koje će vas dotaknuti početkom juna.

Šta god da se pokrene za vas, verovatno će se vratiti tokom perioda retrogradne Venere. Dana 11. juna Pluton će napustiti vaš znak i vratiti se u Jarca do kraja godine. Ovo će vam doneti svetlo. Pluton u Vodoliji vas podstiče da putujete u dubine kako biste se transformisali u novi potencijal. Ali za sada se odmarate od ove energije.

Uživajte dok traje! Mlad Mesec u Blizancima stiže 17. juna. Razmislite o tome šta vam više ne služi, a zatim radite sa tom energijom kako biste znali da zaslužujete bolje. Za vreme ovog mladog Meseca možda ćete takođe morati da predahnete od svih svojih obaveza.

Ribe

Od marta 2023. svemir vas vuče za rukav, podstičući vas da iskoračite i preuzmete odgovornost za život kakav želite da vodite. Možda ste morali da doneste neke teške odluke, ali sezona Blizanaca donosi priliku za pregled i procenu.

Dana 3. juna imamo pun Mesec u znaku Strelca, koji vam donosi prekrasne energije, posebno kada je u pitanju vaša karijera. Ako imate novi projekat koji želite da pokrenete ili ako ste tražili novi posao, znajte da imate puno podrške. Ovaj pun Mesec takođe ima moć da vas dublje poveže sa vašom svrhom, stoga verujte svim prilikama koje se pojave, jer nikad ne znate kuda će vas odvesti.

Dana 17. juna imamo mlad Mesec u Blizancima. Ovaj mladi Mesec može pokrenuti stvari u vašem domu i porodičnom životu. Možda ćete morati da budete uz nekoga iz svoje porodice ili vašem domu treba vaša pažnja. Možda razmišljate o stvaranju svoje porodice, bilo da je reč o rađanju dece ili stvaranju čvrste mreže prijatelja koji su poput vaše porodice.

Ako želite da unesete malo nove energije u svoj prostor, ovo je izvrstan mlad Mesec za akciju. 17. juna Saturn takođe postaje retrogradan, što će biti veliki kosmički događaj za vas jer je Saturn u vašem znaku. Retrogradni Saturn će podstaći lekcije na kojima ste radiliod marta ove godine. Koje su teme bile prisutne za vas u to vreme?

Verovatno će se te teme uvući natrag u vašu svest kako biste mogli da obratite veću pažnju na stvari koje tek treba rešiti. Da, lekcije i obuka mogu biti izazovni, ali kada ih savladate, postajete majstor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare