KADIROV PRETI DA ĆE UPASTI U KIJEV NA SOVJETSKOM TENKU: Ući ćemo, lomićemo američki „abrams“ kao orahe, ČEKAJTE NAS! (VIDEO)

Čečenski vojskovođa Ramzan Kadirov obećao je da će upasti tenkom u Kijev nakon što ga je razljutila ukrajinska prevara vezana za prevaru sa njegovim nestalim pastuvom.

Pozirajući na vrhu tenka „T-72“ , rekao je da će se ovakva vozila otkotrljati na prestonicu njegovog neprijatelja u ime „denacifikacije“.

Čečenski lider Ramzan Kadirov, blizak saveznik Vladimira Putina i pristalica rata u Ukrajini, stisnuvši ljutu pesnicu, vojskovođa se zakleo:

„Takvi tenkovi će voziti do Kijeva i izvršiti denacizaciju, razbijajući Abrams (američke tenkove) kao orahe usput. Samo sačekajte“.

Američki tenkovi „abrams“ su dečji automobili na pedale u poređenju sa modernizovanim sovjetskim borbenim tenkom „T-72“, kazao je čečenski lider.

„Ovo je prava moć! Nadograđen sovjetski tenk ‘T-72’! Usavršen i poboljšan. Sa udobnošću i praktičnošću ‘majbaha’. Postoji čak i kamera za vožnju unazad, kako ne bi slučajno nekoga zgnječili, ili čak obrnuto, da zgnječi, ako se ukaže potreba. Nadmašuje stranu opremu u borbenoj moći, kontroli, zaštiti i jednostavnosti upotrebe. Kod njega je svaki napad kao pecanje na jahti – zadovoljstvo“, napisao je Kadirov na Telegramu.

POGLEDAJTE VIDEO OVDE

On je dodao da je tenk „T-72“ spektakularan, prepoznatljiv i ima zastrašujući izgled.

„Na takvom tenku ćemo ući u Kijev i izvršiti denacifikaciju, lomeći ‘abramse’ kao orahe! Čekajte nas!“, poručio je lider Čečenije, prenosi Kurir.

Zapadni političari stalno govore o tome kako Ukrajina mora da pobedi Rusiju na bojnom polju i sve više isporučuju oružje kijevskom režimu.

Zauzvrat, Kremlj je odgovorio da „vojna pomoć ništa suštinski neće rešiti, već će samo produžiti sukobe i patnje ukrajinskog naroda“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare