DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. MAJ! Device u nepovoljnom ljubavnom položaju, ali će zato OVOM ZNAKU cvetati ruže! 

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, ali će Strelčevi imati uspeha na svim poljima.

OVAN

LJUBAV: Ako ste već u vezi, nemojte dozvoliti da se vaš ego ispreči između vas i partnera. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i sreća u poslovima vezanim za putovanja i turizam. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Upoznaćete osobu s kojom će vam biti lako da ostvarite bliskost, ili koja će probuditi strast u vama. POSAO: Angažman u oblasti logistike i komunikacija. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete da očekujete mnoge nesporazume s voljenom osobom. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, a to će dovesti i do nekih problema i grešaka pri radu. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Bićete društveniji i komunikativniji nego inače, a to je najbolji način da se stvore prilike za ljubav. POSAO: Možda nećete naići na odobravanje nadređene osobe. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Niste spremni da primetite i priznate vrednost osoba iz okruženja, svi deluju dosadno. POSAO: Želećete da radite nešto što će vam dozvoliti da pokažete sve svoje znanje i veštine. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Ušli ste u nepovoljan period kada je ljubav u pitanju. Imaćate mnogo manje sreće u ljubavnom životu. POSAO: Bićete frustrirani nekim ograničenjima u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Bićete loše raspoloženi, ili će vam problemi iz drugih sfera potpuno zaokupiti pažnju. POSAO: Moguće je da ćete ostati bez posla ili će se uslovi rada znatno pogoršati. ZDRAVLJE: Vrlo loše.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nosi uniformu. POSAO: Imaćete neplaniranih troškova, možda zbog neke štete ili neke druge nesrećne okolnosti. ZDRAVLJE: Temperatura.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je mlađi od vas ili neko iz vašeg komšiluka. POSAO: Trend u ovoj sferi je pozitivan, pogotovo ako se bavite kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Trebalo bi da poradite na otvorenoj komunikaciji s partnerom, jer bi se tajne mogle pokazati kao destruktivne. POSAO: Mogu vas brinuti izvesni problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Upala grla.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada, ali ništa više od toga. POSAO: Prepreke će vas naterati da napravite neke promene i izmenite planove. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Bićete tužni, kajaćete se zbog nečega ili pak biti frustrirani svojom situacijom u ljubavnom životu. POSAO: Možete očekivati izvesne probleme i zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare