Tragedija u svetu fudbala: Poginuo fudbaler Spartaka, isplivao video sa lica mesta nesreće – auto smrskan, prepoznao ga prolaznik /VIDEO/

Na auto-putu Moskva-Minsk život je u 33. godini izgubio bivši ruski fudbaler Aleksandar Karjakin. Kako prenose mediji, ovaj igrač Spartaka iz Moskve nastradao je oko jedan sat posle ponoći 12. maja nakon što je učestvovao u uličnim trkama u prestonici Belorusije. Njegov „Nisan“ udario je u ogradu na auto-putu pri punoj brzini, nekoliko puta se okrenuo i završio na sredini kolovoza.

To je za ruski portal „MK“ potvrdio i očevidac nesreće.

„To se dogodilo bukvalno 30 metara od mene, vozio sam se u nizu automobila brzinom od 100 km/h. Dva sportska automobila su se trkala. „Nisan“ je hteo da uleti u džep na putu, a tamo je bilo mokro posle kiše. Automobil je išao najmanje brzinom od 140 km/h, možda i više. I tako je uleteo u graničnik“, rekao je on, prenosi Sportal.

Pojavile su se informacije da je auto išao brzinom i do 220 km/h, kao i da je jedan svedok pokušao da pomogne fudbaleru pozvavši Hitnu pomoć. Takođe, upravo je on našao dokumenta Karjakina i sa njegovom telefona pozvao ljude iz njeovog imenika.

Pored fudbalera, u autu je bio i snimatelj, ali je on uspeo da izađe pre udesa.

Podsetimo, Aleksandar Karjakin bio je član Spartaka iz Moskve. Iako nije odigrao nijedan meč u dresu ovog kluba, ostavio je dubok trag u ruskom fudbalu. Takođe, nastupao je za Dinamo iz Moskve, Himki i Rijalit, a tačku na profesionalnu karijeru stavio je sa samo 23 godine. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare