Pokret za promene samostalno izlazi na izbore 11. juna, nosilac liste Nebojša Medojević 

Predsedništvo Pokreta za promene (PzP) je na današnjoj sednici u Podgorici jednoglasno donelo odluku o samostalnom nastupu na izborima 11. juna, saopšteno je iz te stranke. Nosilac liste je predsednik te stranke Nebojša Medojević. Pokret za promene će na izborima nastupiti pod sloganom: „Prvo Crna Gora – reforme za spas zemlje“.

– Reforme su osnovna misija Pokreta za promene. Pripremili smo program koji u fokusu ima ekonomski model koji obezbeđuje dugoročni održivi rast i efikasna korišćenja prirodnih resursa i ljudskog kapitala. Posvetićemo se potrebama socijalno ugroženih građana, izlasku iz siromaštva i podizanju životnog standarda svih građana – istakao je Medojević.

On je takođe kazao da je „Program reformi PzP-a superioran i da do sada nije dovoljno promovisan“ zbog toga što se prednost davala „pomiriteljskoj politici Demokratskog fronta“.

Izborni program sa konkretnim rešenjima

– Očekujemo da će građani lako prepoznati da je Pokret za promene jedina stranka koja može demontirati bivši režim i sprovesti reforme koje će rezultirati hapšenjem lopova i vraćanjem opljačkane imovine građanima i državi – kazao je na Predsedništvu, između ostalog Medojević.

Pored njega, na listi su i Branko Radulović i Branka Bošnjak, koji će, kako je saopšteno, „odmah po formiranju nove 44. Vlade“ podneti ostavke na poslaničke funkcije i „tako prepustiti šansu mladima“.

Iz PzP-a su naglasili da insistiraju na potrebi dodatnog podmlađivanja i širenja kadrovske liste te stranke, te da se tako na listi nalaze: Boban Stanišić, Milo Popović, Valentina Dabović, Nina Aida Kurpejović, Ratko Đurišić, Aleksandar Lekić, Marija Marsenić i „veliki broj novih i kvalitetnih kandidata“. Poručuju i da će u najkraćem roku predstaviti građanima svoj izborni program koji će se baviti „konkretnim rešenjima neophodnim za goruće probleme“ crnogorskog društva.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare