PARTIZAN – RADNIČKI 1923: Rikardo doneo novo vođstvo crno-belima

PARTIZAN – RADNIČKI 1923 2:1 (1:1)

TOK MEČA

2. POLUVREME

56. minut – GOOOL! Rikardo za 2:1

Rikardo Gomeš donosi Partizanu novo vođstvo. Pantić je centrirao posle slobodnog udarca, a Rikardo je bio najviši u šesnaestercu gostiju.

55. minut – Krajišnik zaradio žuti karton

Faul za Partizan sa oko 30 metara iskosa sa desne strane.

50. minut – Radnički umalo do vođstva

Vidosavljević je vukao dugo loptu, šutirao pod prečku, ali je Popović izbio loptu u korner.

47. minut – Menig je propustio prvu šansu u drugom poluvremenu

Natho je sjajno uposlio Meniga, ovaj ušao u šesnaesterac, ali je pogodio spoljni deo mreže.

1. POLUVREME

44. minut – GOOOL! Luka Milunović za 1:1

Zaboravili su crno-beli na Milunovića. Lopta je stigla sa desne strane posle centaršuta Čolovića, preletela je odbranu Partizana i stigla do usamljenog Milunovića koji je matirao Popovića.

41. minut – GOOOL! Kvinsi Menig za 1:0

Kvinsi Menig je doveo Partizan u vođstvo! Prelep gol napadača Partizana, praktično bez igre. Urošević je primio loptu na levoj strani, dodao do Meniga, a ovaj sa ivice šesnaesterca plasirao loptu u dalji gornji ugao gola Radničkog.

36. minut – Žuti karton za Filipovića

Desni bek Partizana prvi je igrač ovog tima koji je upisao u beležnicu.

35. minut – Žuti karton za Srnića

Oštar start fudbalera Radničkog i prvi žuti karton na meču.

32. minut – Radnički pripretio

Vidosavljević je centrirao, Milunović šutirao glavom, ali nedovoljno jako za golmana Popovića.

29. minut – Pokušao je Rikardo

Ponovo dobar pas ka Rikardu, ali brani Leković.

25. minut – Izblokiran šut Jovića

Dobra akcija crno-belih, nekoliko igrača je imalo posed lopte, ona je došla do Jovića koji je pokušao šut, ali je izblokiran.

22. minut – Prva akcija Kragujevčana

Čolović je centrirao u šesnaesterac domaćeg tima, Filipović interveniše i otklanja opasnost.

19. minut – Rikardo spor na lopti

Mrtvilo na sredini terena. Jednu dobru loptu Rikardo je pokušao da stigne, ali je golman Leković bio brži.

10. minut – Prvi nagoveštaj ofanzive Partizana

Natho je lepo ušao u sredinu, poslao loptu u prostor ka Rikardu, ali je ovaj ne stiže. Nagoveštaj da bi crno-beli mogli da krenu ofanzivnije u nastavku.

7. minut – Grobari napravili bakljadu

Na terenu nema uzbuđenja, pa je veća pažnja posvećena južnoj tribini. Tamo su se vratili grobari, posle isteka suspenzije. Povratak su obeležili bakljadom.

1. minut – Radnički krenuo sa centra

Početni udarac izveli su gostu koji u prvom poluvremenu napadaju ka južnoj strani.

U timu Partizana su se vratili Slobodan Urošević i Siniša Saničanin, koji su bili odsutni zbog suspenzija. Kod gostiju nema kapitena Miloša Vidovića takođe zbog suspenzije.

PARTIZAN – RADNIČKI 1923

Stadion: Partizan

Sudija: Pavle Tomoć

Pomoćnici: Marko Đuričić, Milan Pašajlić

VAR: Jelena Cvetković

PARTIZAN: Popović – Filipović, Saničanin, Vujačić, Urošević – Kolorado, Pantić – Natho, Menig, Jović – Rikardo.

RADNIČKI 1923: Leković – Miličić, Ivanović, Mitrović, Pecelj – Srnić, Krajišnik – Čolović, Vidosavljević, Đurić – Milunović.

Beogradski Partizan u okviru 35. kola Super lige Srbije od 19.30 časova na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj ističe da ne sme biti opuštanja, da su im Kragujevčani već uzeli bodove i da je to razlog za oprez:

„U ovom trenutku razmišljam samo o ovoj utakmici. Istina je, mnogo toga zavisi od drugih ekipa, ali sve to pada u vodu ako mi ne odradimo ono što se traži od nas. Prva utakmica je najvažnija, protiv Radničkog koji je dosta nezgodan protivnik. Već su nam uzeli bodove, tako da moramo da budemo oprezni. Najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo na terenu. Nema opuštanja, sve može da nas košta. Ako vidim prvi znak opuštanja, stiže reakcija sa klupe.“

Stadion u Humskoj ovog puta neće biti prazan, jer su crno-beli odradili suspenziju posle nereda na utakmici sa Čukaričkim.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Joksimović nada se da će njegovi igrači ponoviti izdanje iz prethodnog duela u Humskoj i da će se vratiti neporaženi:

„Izlišno je pričati o kvalitetima ekipe Partizana. Dolaskom Igora Duljaja na mesto šefa stručnog štaba oni su podigli nivo energije i agresivnosti, a dobri rezultati u poslednjih nekoliko kola svakako su uticali na rast samopouzdanja u njihovim redovima. Pritom su i dalje u igri za to drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da nas bez svake sumnje očekuje jedna jako izazovna utakmica protiv veoma motivisanog protivnika. Potrudićemo se da što je moguće više kontrolišemo dešavanja na terenu, ali i da budemo za nijansu konkretniji i direktniji u završnoj trećini terena kako bismo došli do situacija iz kojih bismo mogli ozbiljnije da ugrozimo njihov gol. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti izdanje sa prethodne utakmice u Humskoj i da ćemo se i ovoga puta kući vratiti neporaženi.“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare