„JA SAM TVOJA NAJPROBLEMATIČNIJA ĆERKA“ Nataša Bekvalac emotivnim rečima se obratila svojoj majci, objavila nikad viđeni porodični snimak 

Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se na svom Instagramu povodom „Dana majki“.

Naime, ona j podelila emotivan porodični video snimak, na kome ona i njena sestra pevaju majci pesmu.

Bekvalčeva je uz ovaj video napisala i emotivnu poruku svojoj majci i time raznežila svoje pratioce na pomenutoj mreži. 

– Danas je dan majki. Znam zašto sam baš tebe za mamu izabrala, za mene si najbolja mama na svetu baš takva kakva jesi. I sve što si govorila uvek si bila u pravu i sve što sam grešila bilo mi je neophodno kao lekcija i moj put kojim sam morala proći i kojim još uvek koračam. Ono što sam oduvek osećala i znala je da sve što si radila i radiš uvek je bilo iz bezuslovne ljubavi prema nas tri. Šta znači biti majka shvatila sam tek onda kada sam postala Hanina i Katjina mama. Za majčinstvo ne postoji priručnik, samo ljubav, osecaj. Shvatila sam i ono tvoje: “Videćeš kada budeš imala svoju decu“, ali i ‘Rodićeš ti jednu kao što si ti pa ćeš videti“…E rodila sam dve, dve svoje i savršene! Hvala ti mama. Volim te na svetu najviše. Tvoja srednja, najproblematičnija ćerka – napisala je Nataša.

Inače, ona često ističe koliko je vezana za svoju porodicu, kako sa svoje ćerke, tako i za dve sestre i roditelje, sa kojima provodi svaki trenutak slobodnog vremena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare