HOROSKOP ZA NEDELJU, 14. MAJ Lavu unapređenje finansijske situacije, Devici zaoštren odnos sa partnerom, Strelcu nervoza

OVAN

Posao: Povoljan aspekt doprineće tome da načinite dobre poslovne poteze, koji vam mogu doneti finansijski napredak na dugoročnom nivou. Dominantna tema biće finansije, tako da će vam ovog puta poći za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni cilj.

Ljubav: Period harmonije u vašem odnosu sa partnerom, ali i pojačane strasti i potrebe za nežnostima. Slobodne Ovnove  očekuje sudbinski susret u ovom periodu. Možete se zaljubiti u jednu veoma privlačnu osobu na prvi pogled. Međutim, ne preterujte sa idealizacijom.

Zdravlje: Upala pluća, praćena visokom temperaturom.

BIK

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju finansija i komunikacija doneće vam bitna dešavanja na finansijskom planu. Povoljan aspekt pomoći će vam da se bolje organizujete i da povučete pravi poslovni potez, koji će vas povesti u pravcu poslovnog uspeha.

Ljubav: Postali ste svesni toga da je između vas i partnera došlo do distanciranja,  budući da svako od vas ima previše obaveza. U ovom periodu ćete se potruditi da mu posvetite više vremena. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju.

Zdravlje: Osetljivost grla, upala, promuklost.

BLIZANCI

Posao: Planete koje borave u vašem znaku doprinose tome da se osećate u svom elementu. Pokazujete efikasnost na poslu, a zbog toga ćete biti posebno pohvaljeni od strane nadređenih. Uspeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom i uslužnim delatnostima

Ljubav: Ovaj period će vam pružiti priliku da unesete neke bitne nove elemente u vaš odnos sa partnerom. Uspešno ćete prevazići jedan raniji problem,  a poći će vam za rukom i to da ostvarite jedan zajednički cilj. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.

Zdravlje: Muče vas alergije.

RAK

Posao: Povoljan aspekt doprineće tome da poboljšate poslovnu komunikaciju sa svojim poslovnim partnerima. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade sa klijentima, a takođe postoji mogućnost da steknete veću popularnost kroz javne nastupe. Uspeh vas očekuje kroz prezentacije i u okviru pregovora. 

Ljubav: Daleko bogatiji društveni život obeležiće ovaj period. Mnogo više ćete izlaziti zajedno sa partnerom, a to će doprineti poboljšanju opšte atmosfere između vas. Između vas će doći do obnavljanja starog žara. 

Zdravlje: Probavne tegobe, promenite ishranu.

LAV

Posao: Povoljan aspekti doneće vam na početku meseca uspeh u okviru uslužnih delatnosti i dizajna. Vaša intuicija će biti pojačana, tako da ćete investirati u prave stvari koje će vam kasnije doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje vas sklapanje nove saradnje.

Ljubav: Ovaj period je povoljan i doprineće tome da se vaš odnos sa partnerom u velikoj meri poboljša. Provodićete mnogo više vremena zajedno i tako nadoknaditi onaj period kada ste bili previše zauzet i poslovnim obavezama. 

Zdravlje:  Pozitivan stav doprinosi i pojačanoj energiji, pa ste omiljeni u društvu.

DEVICA

Posao: Ovaj period Devicama donosi uspeh kroz saradnju sa inostranstvom, kao i mogućnost unapređenja kroz profesionalno usavršavanje. Poseban uspeh očekuje Device koje se bave trgovinom, prosvetom ili rade u salonima za ulepšavanje. U ovom periodu očekuje vas važan poslovni sastanak.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesuglasice i nesporazume sa partnerom. Drugačije sagledavati vašu zajedničku budućnost, a ti potpuno različiti stavovi mogu se s vremenom sve više zaoštravati. Biće neophodan kompromis.

Zdravlje: Premoreni ste, pa vam čak ni san ne dolazi na oči.

VAGA

Posao: Ovaj period je povoljan za unapređenje finansijske situacije. Povoljni aspekti donose vam priliku da investirate na takav način koji će vam doneti značajan finansijski dobitak. Ukoliko imate nameru da započnete sopstveni biznis ili da promenite posao, ovaj period je idealan za to.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu, pa ćete odlučiti da mnogo konstruktivnije provodite zajedničko vreme. Poći će vam za rukom da sprovedete adaptacije  stambenog prostora ili da odete na neko zanimljivo putovanje.

Zdravlje: Pojava ekcema, ponajviše zbog stresa.

ŠKORPIJA

Posao: Povoljan aspekt Škorpijama će doneti uspeh kroz uslužne delatnosti i rad sa klijentima.  Dobar osećaj za pravac poslovanja omogući će vam da donesete prave odluke u pravom trenutku, kao i da investirate na najbolji mogući način.  Uspeh vas očekuje u poslovnim pregovorima.

Ljubav: Ovaj period postavlja vas u jednu eksperimentalnu fazu,  u okviru koje će se na ispitu naći vaša i osećanja vašeg partnera. Zapitaćete se šta je to što uistinu osećate jedno prema drugome.  Promenljivost raspoloženja može da doprinese čestim razmiricama.

Zdravlje: Aktivni ste!

STRELAC

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh u okviru poslovnih sastanaka i proširenju kruga poslovnih saradnika. U velikoj meri ćete uspeti da poboljšate komunikaciju, tako da ćete poseban uspeh postići u okviru trgovine, prosvete ili izdavačke delatnosti. Svojom sugestivnošću, izborićete se za uslove koji vama odgovaraju.

Ljubav: Povoljan aspekt početkom meseca unosi veću harmoniju u vaš odnos sa partnerom. Očekuje vas zajedničko putovanje i trajna stabilizacija vašeg odnosa. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo na nekom putovanju.

Zdravlje: Nervoza.

JARAC

Posao: Povoljni aspekti donose vam uspeh u okviru kreativnih zanimanja, dizajna, menadžmenta i trgovine. Sada je pravi trenutak da sprovedete u delo svoje najsmelije ideje. Ovaj period doneće vam pozitivne rezultate reorganizacije koja se sprovodi u okviru vaše firme. Napredak u karijeri.

Ljubav: Ovaj period doprinosi poboljšanju kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom, pa ćete mnogo više vremena provesti u konstruktivnim razgovorima. Poći će vam za rukom da ostvarite jedan zajednički poduhvat.

Zdravlje: Reumatske tegobe, muče vas neko vreme, a sada su naročito izražene.

VODOLIJA

Posao: Tokom ovog perioda poći će vam za rukom da završite rad na jednom dugoročnom projektu. Za to vas očekuju pohvale od strane nadređenih i vaših kolega. Ukoliko imate neki originalni plan ili ideju za početak biznisa, ovo je pravi trenutak da krenete sa sprovođenjem u delo. Budite oprezni sa investicijama. 

Ljubav: Ovaj period nije povoljan u okviru vašeg odnosa sa partnerom, pa su moguće nesuglasice u sprovođenju vaših zajedničkih ciljeva. Zbog toga su moguće česte razmirice, a jedini izlaz će se nalaziti u kompromisnom rešenju. 

Zdravlje: Gastritis.

RIBE

Posao: Povoljan aspekt na vas će uticati tako što će poboljšati vaše odnose sa poslovnim partnerima. Započećete rad na jednom dugoročnom projektu, koji će vam kasnije doneti značajan finansijski dobitak,  ali i pohvale od strane saradnika. Povoljan finansijski period, naročito u radu sa inostranstvom.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera obeležiće ovaj period.  Vaši stavovi u pogledu bitnih stvari u potpunosti se razlikuju, a s vremenom vaše razlike se mogu još zaoštriti. U tom smislu, biće neophodno kompromisno rešenje. 

Zdravlje: Problemi sa stopalima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare