(UŽIVO) ZEMUN – OFK BEOGRAD: Najvažnija utakmica u srpskom fudbalu! Ludnica na stadionu u Zemunu (VIDEO) 

ZEMUN – OFK BEOGRAD 0:0

Meč je počeo!

Sjajna atmosfera na stadionu u Zemunu! 

Navijači domaćeg tima pred start meča napravili su sjajnu koreografiju na tribinama. Atmosfera kakvu smo imali priliku da vidimo samo na večitim derbijima ove sezone.

Zemun - OFK
foto: Printscreen

Velika gužva ispred stadiona u Gornjoj varoši

Najbolji sudija deli pravdu na beogradskom klasiku!

Fudbalski savez Beograda kao organizator takmičenja maksimalno ozbiljno shvatio je subotnju utakmicu, pa je sudijska palica prepuštena najbolje kotiranom srpskom arbitru u FIFA i UEFA – Srđanu Jovanoviću.

Zemun OFK
foto: Nenad Kostić

Zemun na svom terenu dočekuje OFK Beograd u derbiju 27. kola Srpske lige Beograd, utakmici koja je od ogromnog značaja za oba tima.

Ulog je veliki, pa ne čudi što su sve oči fudbalske javnosti uprte ka stadionu u Gornjoj varoši. Pobeda ili remi gotovo sigurno će omogućiti Zemunu povratak u drugi rang, odnosno Prvu ligu Srbije. „Romantičarima“ igra samo trijumf, pa će imati delikatniji zadatak, posebno što će igrati u gostima.

Do prošlog vikenda Zemun je imao prednost od pet bodova i komotnu situaciju, a onda su kiksnuli protiv BSK Borče u gostima (0:0). Tako su otvorili vrata nadanja OFK Beogradu da mogu napraviti veliki preokret i domoći se višeg ranga.

Fudbalski savez Beograda kao organizator takmičenja maksimalno ozbiljno shvatio je subotnju utakmicu. Obezbeđen je direktan prenos na TV Arena sport, a pravdu na meču deliće najbolje rangirani srpski sudija u UEFA i FIFA – Srđan Jovanović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare