KRAGUJEVČANI SILNO MOTIVISANI PRED PARTIZAN! Da se NEPORAŽENI vratimo iz Humske!

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Dejan Joksimović izjavio je pred utakmicu sa Partizanom da sutra njegovu ekipu očekuje izazovna utakmica sa veoma motivisanim protivnikom.

Fudbaleri Partizana sutra od 19.30 časova dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Tokom ove sezone dve ekipe su se sastale dva puta. U prvom delu šampionata Partizan je odneo pobedu minimalnim rezultatom u Kragujevcu, dok su u februaru u Beogradu timovi remizirali 1:1.

– Izlišno je pričati o kvalitetima ekipe Partizana. Dolaskom Igora Duljaja na mesto šefa stručnog štaba oni su podigli nivo energije i agresivnosti, a dobri rezultati u poslednjih nekoliko kola svakako su uticali na rast samopouzdanja u njihovim redovima. Pritom su i dalje u igri za to drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da nas bez svake sumnje očekuje jedna jako izazovna utakmica protiv veoma motivisanog protivnika – istakao je Joksimović za klupski sajt.

Dodaje da je na njegovom timu da odgovori na agresivnost i energiju protivnika.

– Da se potrudimo da što je moguće više kontrolišemo dešavanja na terenu, ali i da budemo za nijansu konkretniji i direktniji u završnoj trećini terena kako bismo došli do situacija iz kojih bismo mogli ozbiljnije da ugrozimo njihov gol. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti izdanje sa prethodne utakmice u Humskoj i da ćemo se i ovoga puta kući vratiti neporaženi – zaključio je Joksimović.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare