KAKVA ISPALA BRITANACA! Reporteri zaustavili slučajnog prolaznika i „proglasili“ ga za evrovizijskog pevača, kamere sve SNIMILE!

Reporteri BBC-jeve emisije „North West Tonight“ prošetali su ulicama Liverpula sa namerom da od stanovnika grada i brojnih obožavalaca Evrovizije koji se trenutno nalaze u Liverpulu, saznaju kog predstavnika vide kao pobednika ovog najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi.

Mnogi sagovornici izdvoji su Kaarija, predstavnika Finske kao favorita i pred kamerama su i zapevali njegovu pesmu „Cha Cha Cha“.

U jednom trenutku pred kamerama se zatekao jedan od fanova ovog pevača koji je nosio kostim koji je identičan onome koji je Karija imao u polufinalu. Obožavalac je imao i sličnu frizuru i celi stajling pa ga je novinarka pred kamerama, greškom, predstavila kao predstavnika Finske – Kaarija.

Upitala ga je misleći da je poznati pevač, kako mu se sviđa Liverpul kao grad domaćin.

– Nevjerovatan je i u poređenju sa svim drugim zemljama u kojima sam bio, ovo je bolje organizovano. Sve je na pešačkoj udaljenosti i tako prijateljski. Ovde je sve lako – odgovorio je dvojnik Kaarija, prenosi Večernji.

Uskoro su na Tviteru brojni korisnici podelili ovaj video s BBC-a u kom su obožavaoca predstavili kao finskog pevača.

Karija je pobedio je na finskom nacionalnom izboru za pesmu Eurovizije s pesmom „Cha Cha Cha“ i dobro se kotira na kladionicima, ali kako stvari stoje, švedska predstavnica Lorin ima najviše šansi za pobedu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare