BOMBA! LOZNICA DOBILA SUPERLIGAŠA, A MOŽDA I TIM U LIGI ŠAMPIONA U FUDBALU: Na supermodernom stadionu igraće OVAJ KLUB! /FOTO/

Fudbalski klub Čukarički igraće kompletnu narednu sezonu u Loznici, glasi najnovija vest koja će sigurno obradovati sve ljubitelje fudbala iz tog dela Srbije!

Brđani u isto vreme započinju renoviranje stadiona na Banovom brdu, koji će prema najavama biti na vrhunskom nivou.

Čuka će tako, grupnu fazu nekog od evrokupova moći da igraju na novoizgrađenom objektu, koji ispunjava sve kriterijume igranja u evropskim takmičenjima.

– Spremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu da vam dam mnogo informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno, biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou – rekao je Vladimir Matijašević za Informer.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE OVDE

Nema sumnje da će publika u Loznici u velikom broju dolaziti na mečeve Čukaričkog:

– To je ono što je sigurno i radujemo se tome. Verujem da će odziv biti sjajan, jer ljudi iz tog dela Srbije obožavaju fudbal. Očekujem lepo popunjene tribine i ne sumnjam da će navijači iz Loznice, Republike Srpske i okolnih mesta doći da gledaju mečeve. Ne znam kada će naš stadion biti gotov, prvi čovek kluba Dragan Obradović radi na tome, ali ne sumnjam da će krajnji ishod biti fenomenalan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare