ŽIVELI U NEVIĐENOM LUKSUZU! Pogledajte šta je sve policija našla kod uhapšenih pripadnika „BALKANSKOG KARTELA“! (VIDEO)

Među uhapšenima su Pink Panter Dragan Đorđević Gaga, Gligorije Peljević (73), Mladen Lazarević, Miroslav Starčević, zvani Đeneral, odnosno Deda.

ŽIVELI U NEVIĐENOM LUKSUZU! Pogledajte šta je sve policija našla kod uhapšenih pripadnika "BALKANSKOG KARTELA"! (VIDEO)

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa MUP Službom za borbu protiv droga, Uprave kriminalističke policije nakon višemesečnog predistražnog postupka na teritoriji Beograda, Niša, Lazarevca, Subotice i Zrenjanina danas je lišeno slobode 13 lica i to: M.S, M.L, M.J, D.Đ, M.M, D.N, I.C, R.R, G.P, M. R, V.S, M.P. i J.L, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se saznaje, osumnjičeni su uhapšeni u okviru medunarodne akcije „Izi“, a među njima su i vođe „balkanskog kartela“.

Kako se vidi na snimku, koji je objavio MUP, kod osumnjičenih su zaplenjene velike svote novca, a viđeni su i skupoceni satovi. Uhapšeni su zatečeni u luksuznim kućama i stanovima, koje poseduju i privatnu teretanu!

Ova kriminalna grupa, inače broji 20 osoba koji se  sumnjiče da su umešani u međunarodnu trgovinu narkoticima.

– Naime, organizatori i pripadnici ove organizovane kriminalne grupe sumnjiče se da su tokom 2020. godine učestvovali u nabavci i transportu više od šest tona kokaina iz Južne Amerike ka zemljama Zapadne Evrope i Republike Srbije – saopšteno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal.

Inače, među uhapšenima su Pink Panter Dragan Đorđević Gaga, Gligorije Peljević (73), Mladen Lazarević, Miroslav Starčević, zvani Đeneral, odnosno Deda, piše Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare