ZAMENICU ŠERIFA USMRTIO POBESNELI PAS DOK JE ŠTITILA SINA: Nezapamćen užas potresao Ameriku RUKAMA DRŽALA ZVER DA DETE POBEGNE

Zamenica šerifa Tamieka Vajt (46) iz Indijane nastradala je nakon što je golim rukama pokušala da odbrani sina od napada pobesnelog psa koji je upao u njihovu kuću.

Vajt, koja je godinama radila za šerifa okruga Marion, proglašena je mrtvomubrzo nakon što je policija Indijanapolisa u utorak veče reagovala na napad psa u kući na istočnoj strani grada.

Pas je takođe izujedao njenog osmogodišnjeg sina koji se oporavlja od povreda u bolnici. Dete je prema navodima medija otrčalo do komšija koje su pozvale pomoć.

– Nastradala je štiteći najvažniju osobu u svom životu – rekla je Britani Seligman iz kancelarije šerifa dan nakon tragedije, prenosi Kurir.

Policija Indijanapolisa navodi da je agresivnog psa upucao policajac koji je prvi stigao na mesto napada jer je životinja nasrnula i na njega.

Vajtova, koju kolege opisuju kao ženu sićušnog rasta i velikog srca, radila je kao zamenik šerifa od 2007. godine u odeljenju za sudsko izvršenje koje nadgleda transport zatvorenika na suđenja odnosno uručuje sudska dokumenta.

Seligman je rekla da je uvek imala osmeh na licu i da je imala strast prema bilijaru.

– Svako ko bi je izazvao na partiju brzo bi shvatio da ne može da se nosi sa zamenikom Vajt – rekla je Seligman i naglasila da je nastradala žena pre svega bila posvećena majka.

Policija Indijanapolisa saopštila je da je identifikovan vlasnik psa, međutim, odbila je da objavi više informacija. Služba za brigu o životinjama Indijanapolisa saopštila je da su od vlasnika zaplenjena tri psa i mačka. 

– Ne možemo da potvrdimo rase bez DNK testa – saopštila je služba i dodala da svi psi liče na pitbulove.

Životinje su zadržane u okviru istrage.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare