OVAN NE PODNOSI POSESIVNOST, ŠKORPIJA LAŽ: Ovo su glavni razlozi zbog kojih svaki horoskopski znak RASKIDA VEZU

Devici je bitna karijera i uspeh. Želi partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata njihove ciljeve i snove, ali takođe ima i sopstvene. Vaga ne može da podnese negativnog ili dramatičnog partnera.

Ovan

Posesivnost: Ovan ne može da podnese posesivnost partnera jer je izrazito nezavisav i želi da ima svoj život izvan vašeg odnosa. Takođe, žele da imaju svoj prostor i svoju slobodu i neće tolerisati nekoga ko ih guši, čak i ako ih guši ljubavlju.

Bik

Nepoštovanje: Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci

Rezervisanost: Blizanci ne mogu da budu s nekim ko nije društven, jer žude za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju da se nosi s ovom vrstom društvenog pritiska.

Rak

Zatvorenost: Ne možete da budete s nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite da budete u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da krije svoje tajne od vas.

Lav

Sramežljivost: Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete da budete s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni da budete s nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov. Ako ste s nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi.

Devica

Neambicioznost: Devici je bitna karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima.

Vaga

Negativnost: Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete da podnesete negativnog ili dramatičnog partnera.

Škorpija

Laganje: Možete da prihvatite sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas izgubi – čak i ako je to samo bela laž.

Strelac

Lenjost: Ne možete da budete s lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom. Ako vaš partner ne drži korak s vama, verovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Dakle, treba da pronađete nekoga ko je energičan kako biste upotpunili svoj brzi način života.

Jarac

Neodgovornost: Ne možete da budete s nekim ko ne zna kako da bude odgovoran ili s nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete, te želite nekoga ko može da se brine za vas, jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima.

Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete uvek osećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

Vodolija

Praktičnost: Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete da budete s nekim pragmatičnim ili s nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu. Treba vam neko ko može da sanja s vama i podrži vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe

Neosetljivost: Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate da prikažete to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaša osećanja je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete da budete s nekim ko je sebičan, treba vam neko ko ima veliko srce, piše Atma.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare