OTKAZAN NASTUP HRVATSKE U EVROVIZIJSKOM SELU: Let 3 večeras neće nastupati, a ovo je razlog!

Večeras se održava drugo polufinalno veče ovogdišnje „Evrovizije“, dok nas finale, u koje se plasirao i Luk Blek, emituje u subotu 13. maja.

Zbog prehlade Zorana Prodanovića Prlje, predstavnici Hrvatske na ovogodišnjoj „Evroviziji“, kontroverzna grupa „Let 3“ je u nemogućnosti da danas nastupi u evrovizijskom selu u sklopu programa za najvatrenije obožavaoce.

Momci su odlučili da neće nastupati, te da se čuvaju za subotu i finalni nastup na „Evroviziji“, prenose hrvatski mediji.

Prlja se, kako kažu, razboleo nakon što je boravio u prostorijama gde se održavaju probe za nastup, jer su klimatozovane i pod ventilacijom.

– Kad čovek boravi tamo po 10-12 sati, onda je malo problematično zato što to nekim ljudima deluje na grlo, a kad pevačima to deluje na grlo, onda to nije dobro – rekao je Mrle, piše Kurir.

Evrovizijsko selo je primarno odredište za sve posetitelje. Program traje do 13. maja, kad je finale „Evrovizije“, te nudi nastupe uživo i posebne goste. Unutar sela nalazi se jedinstveno područje, „Discover Ukraine“, posvećeno ukrajinskoj kulturi i kreativcima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare