„NEMAM SNAGE DA SE VRATIM NORMALNOM ŽIVOTU“ Kaća Živković jedva smogla snage da se oglasi: „Zanemela sam…“ SLOMLJENA

Nakon tragičnih događaja u Srbiji, svi su još uvek pod snažnim utiskom loših dešavanja koja su pogodila i pevačicu Katarinu Živković koja je tek sada smogla snage da se oglasi.

Dok se u celom regionu na drštvenim mrežama polemiše o stravičnim događajima, Kaća je ovu bol proživljavala sama i nije želela da se upliće u javne rasprave sve do danas kada je smogla snage da se oglasi i otvori dušu.

Katarina Živković
foto: Printscreen Instagram

– Osam dana je prošlo od tragedije u Osnovnoj školi gde su nastradala nedužna deca i čuvar koga su apsolutno svi voleli. Nastradali su jer je na njih pucao njihov drug iz odeljenja, jer eto, tako mu je došlo… Koji ima samo 13 godina. Dete. Deca. Ma odakle mu motiv i ideja da učini tako nešto? Kako se to desilo? Ma zašto? Kako smo došli, uopšte, do toga. Toliko porodica zavijenih u crno koje ne znaju kako dalje. I šta dalje – počela je pevačica koja je postavljala niz pitanja, a zatim se osvrnula na drugo masovno ubistvo.

– Sedam dana je prošlo od masakra u Mladenovcu. Još nastradalih i još više unesrećenih majki, očeva, porodica koje oplakuju svoje ćerke, sinove, unuke, braću i sestre, umesto da slave rođendane i uspehe oni sahranjuju svoje najmlađe i najvoljenije- napisala je Katarina koja je i dalje nema od šoka.

– Ja sam zanemela tada, a nema sam i sada i knedla mi u grlu sve vreme stoji. Još uvek nemam snage da se vratim normalnom životu, u šoku sam sve vreme, tužna sam. Jednostavno je tako i saosećam se sa svima koji u ovom momentu prolaze pakao – izjavila je Živkovićeva koja je ovom prilikom izjavila saučešće porodicama nastradilih.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare