DVE ODLUKE EVROLIGE UDALJILE SU MILJAMA ZVEZDU I PARTIZANA OD FAJNAL FORA: Sve bi bilo drugačije da nije bilo Madrida i Barselone!

Dva momenta za „zelenim stolom“ rešila su sudbinu Crvene zvezde i Partizana u ovosezonskom izdanju Evrolige. Sada, možemo samo da žalimo za tim stvarima, ali i celokupnog razvoja situacije jasno je da je to zapečatilo sezonu srpskih klubova.

Krenimo redom. Zvezda je posle nešto slabijeg starta sezone došla u poziciju da je potpuno realno da bude među osam najboljih ekipa.

A, onda kada je na sve stigao i Kampaco – gotovo da nije bilo dileme da će srpski prvak biti u osam najbolji. Zatim je usledio šamar iz Evrolige i zabranaregistovanja igrača u trajanju od tri meseca.

Košarkaš koji je bez ikakve dileme napravio ogromanu razliku u korist crveno-belih nije mogao da igra u momentima kada se „lomila“ sezona. Kampaco je sigurno u top tri spoljna igrača u elitnom takmičenju i takav hendikep za klub sa Malog Kalemegdana bio je nenadoknadiv.

Zvezda je za top 8 falilo jako malo. Argentinski mađioničar bi im sasvim sigurno to doneo.

Kobna je bila zabrana za registovanjem novih igrača! Taj šamar koji je stigao iz Barselone odlučio je u kom pravcu ide evroligaška sezona crveno-belih, piše Kurir.

I u slučaju Partizana presudna je bila odluka koja je stigla van terena. Da nije bilo onakve kazne za Pantera i Lesora, crno-beli bi isprašili Real u meču broj tri. Kraljevski klub je bio u nokdaunu, a sramotna odluka Disciplinske komisijeEvrolige ih je vratila u život.

Imali su crno-beli krivicu za tuču koja se desila u Madridu, ali daleko veću odgovornost imao je Real. A, kazne su bile daleko gore po srpski, nego španski klub.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare