„ŽIV NEĆE IZAĆI IZ ZATVORA“ Stefanu svakodnevno PRETE zbog sumnje da je mučki pretukao Šaviju, Natašini drugari spremaju OSVETU?!

Stefanu Kariću u petak je produžen pritvor na trideset dana jer se sumnjiči da je pretukao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede zbog kojih starleta još uvek ima stravičnih problema.

Kako se saznalo, Karić nije priznao krivicu, a zadržavanje mu je produženo kako bi se sakupili svi dokazi i iskazi. Međutim, Šavija je navodno poznata kao neko ko se druži i sa momcima koji su sa druge strane zakona, a koji su besni na Stefana jer je pretukao Natašu, pa su rešili da mu se osvete, piše Kurir.

Naime, njegov otac Osman svakodnevno dobija razne pretnje preko društvenih mreža, a među njima su i starletini drugari koji su mu napisali da prenese sinu kada mu ode u posetu da se neće lako izvući i da mu je sigurnije da bude iza rešetaka.

– Kada istekne mesec dana, Karić će izaći opet pred tužioca i tada će mu biti saopšteno da li će biti pušten da se brani sa slobode ili će mu produžiti pritvor. Njegov otac i majka, kao i maćeha, su očajni, a Osman svakodnevno dobija razne pretnje preko društvenih mreža. Znam da su pojedini Natašini drugari kivni i da jedva čekaju da se osvete Stefanu. Neki od njih su sa lažnih profila slali Karićevom ocu preteće poruke, a neki su, oni malo opasniji po gradu, ispričali da se neće lepo provesti i da neće živ izaći iz pritvora. Nataša poznaje neke momke koji su u zatvoru, međutim, oni do Stefana za sada ne mogu da dođu, ali sam čuo da su i oni spremni na osvetu. Biće čupavo – kaže izvor upućen u ovu priču za Star.

Inače, Šavija se nedavno oglasila i otkrila kako se oseća nakon što je operisana i napustila bolnicu, te istakla da se njeno zdravstveno stanje dosta zakompikovalo.

– Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički. Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela! A kamoli nečijoj neduznoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila – rekla je Nataša.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare