„NOSIO JE MOG SINA U RUKAMA“: Potresna objava majke o čuvaru ubijenom u masakru na Vračaru! 

Radnik obezbeđenja u školi „Vladislav Ribnikar“ D.V. (51), koji je ubijen u masakru zajedno sa još osam učenika, nije imao svoju decu, ali je sve učenike pazio kao da su njegova najrođenija. Bio je omiljen među đacima, pa čak i sa dečakom koji ga je ubio u krvavom piru.

Majka jednog od učenika ove škole na Instagramu je objavila da je on uvek bio tu da pomogne mališanima i da im se nađe u teškim trenucima.

„Čika D: V. nosi mog sina iz kabineta u kabinet kada je polomio nogu da ne bi gubio od nastave, u vreme kad su se tek posle korone vratili u klupe. Peti razred“, napisala je majka ovog dečaka na Instagramu storiju koji je podelila Milena Radulović, glumica.

Dragan Vlahović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Na večni počinak ispratilo ga je na stotine ljudi, mladih osoba i učenika ove škole, što samo pokazuje koliko je ubijeni D: V. bio cenjen i poštovan, piše Kurir.

„Bio je jedan od najmlađih članova porodice, uvek vredan, nasmejan i spreman na šalu. Nesebičan i velikog srca. Posebno je bio vezan za decu jer nije imao svoju. Neki sadašnji srednjoškolci su rekli kako ih je ispraćao nasmejan od prvog do osmog razreda.

Pokazao je jednu veliku hrabrost šireći svoje ruke misleći da će uspeti da spreči olovo koje je krenulo na njega i zaštititi mališane. Nemamo pravo da prozivamo Gospoda našeg, dao nam je život, ima pravo i da ga uzme, ali nije trebalo ovako da bude. Sve smo očekivali, ne i ovo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare