STARLETA SA UBICOM PROVELA POSLEDNJE SATE NA SLOBODI: „Uroš Blažić me pre masakra vozio kući“

Sofija Una Manić se priseća noći kad je bila u klubu s prijateljima, a monstrum je bio u ulozi obezbeđenja zajedno s bivšim zadrugarom i njegovim prijateljem Nikolom Đorđevićem.

Sofija Una Manić šokirala je javnost priznanjem da je provela vreme sa masovnim ubicom iz Mladenovca Urošem Blažićem pre masakra.

Naime, Sofija kaže da ne može da dođe sebi budući da je bila neposredno pre krvavog pira s Urošem, koji ju je čak to veče odvezao i do kuće, posle izlaska.

– Upoznala sam ga neposredno pre masakra. Sasvim slučajno, bili smo u zajedničkom društvu. Moj prijatelj je došao iz inostranstva, ja sam izašla s njim. Nikola je takođe bio tu i još neki momci koji rade tu obezbeđenje. Sedeli smo u društvu od desetak ljudi, na mestu gde izlaze svi zadrugari. Uroš je takođe bio tu u ulozi obezbeđenja. Vozio nas je. Mi smo sedeli pozadi. Cele večeri je sedeo u ćošku, pio vodu, nije ni pušio. Bio je čudno miran, znate ono kad nije normalno da budeš toliko ćutljiv u velikom društvu – ispričala je Sofija, pa do detalja opisala kako se Blažić ponašao te noći, prenosi Republika.


– Iskreno, na prvi pogled učinio mi se da je kulturan i stidljiv mladić. Zamislite da sam mu ja čak dozvolila da me posle provoda odveze kući. Bila sam s ozloglašenim ubicom u kolima pre nego što je pobio onoliki narod. Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne i uradi to. Mogla sam ja sada da budem tamo negde gore, kao njegova žrtva. To veče sam osetila da mi nije mesto tu. Znate ono kad imate neki loš predosećaj i tačno je tako bilo.

Nakon toga, Sofija kaže da se mnogo uplašila kada je iz medija saznala s kim je bila u kolima, te da je odmah, čim je saznala da je ubio toliko ljudi, pozvala Nikolu i s njim pričala.


– Bila sam u šoku kada je sam na televiziji čula za masovni pokolj u Mladenovcu. Strašno sam se uznemirila kada sam shvatila da je to Uroš uradio. Odmah sam pozvala Nikolu i bukvalno sam celu noć bila s njim na vezi. Ne daj bože nikom. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare