REAL ZNA RECEPT ZA PARTIZAN! Rudi Fernandes: Za nas je ovo finale!

Real Madrid u sredu od 21 sat dočekuje Partizan u majstorici plej ofa ABA lige.

Nakon dva poraza u Madridu i niza nepredviđenih okolnosti Madriđani su sa dve pobede u Beogradu izborili pravo na majstoricu.

Rudi Fernandes jedan od najiskusnijih košarkaša „kraljevskog kluba“ optimista je pred odlučujući meč

Vraćamo se kući posle dva vezana poraza od njih, ali čitave sezone smo radili za prednost domaćeg terena i uz pomoć šestog igrača sa tribina idemo po pobedu. Nismo sigurni da ćemo pobediti, jer bi to bila greška. Važno je da odigramo čvrsto i nađemo pravi osećaj.Za nas je ovo finaleJedina važna stvar je pobeda, a motivacija nam je završni turnir. Ne razmišljamo o tome šta bi značilo da se vratimo iz 0-2 i da li je to istorijski podvig„, rekao je Rudi Fernandeš.

Smatra da je Real našao recept za Partizan.

Shvatili smo sa kojom dinamikom moramo da se nosimo sa Partizanom. Ključno je da menjamo odbranu, čak i kada imaju igrača kao što je Panter. Moramo da budemo dobri na svom delu terena i nateramo ih da daju maksimum u napadu, kao u Beogradu„.

Real će igrati bez suspendovanog Geršona Jabusela i povređenog Gabrijela Deka, dok je Partizan jači za kapitena Kevina Pantera, koji je odslužio kaznu od dva meča.

„Panter je sjajan igrač. Pokazao je to u prve dve utakmice, kao i u ligaškom delu. Morate da uložite dodatan napor u odbrani protiv njega i sprečite ga da razigrava saigrače„, poručio je Rudi, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare